Προσέλαβε μέντιουμ για να τον σώσει από τα χρέη

Έχει ήδη εγκατασταθεί στη βίλα του Ινδού μεγιστάνα Βιγιάι Μάλια


ΚΟΣΜΟΣ
2:01
23/04/2012
Προσέλαβε μέντιουμ για να τον σώσει από τα χρέη
loading

Σε μάγισσες και χαρτορίχτρες στράφηκε ο Ινδός μεγιστάνας της Formula 1, Βιγιάι Μάλια, στην προσπάθειά του να αποτρέψει την κατάρρευση της αυτοκρατορίας του.

Ο 55χρονος «μαχαραγιάς της επιχειρηματικής ελίτ της χώρας», όπως τον αποκαλούν τα media, φέρεται να προσέλαβε τον πιο φημισμένο αστρολόγο-μέντιουμ της χώρας, τον Παραπανανγκάντι Ουνικρίσνα Πάνικερ, ελπίζοντας ότι θα τον εξιλεώσει από τις αμαρτίες του και θα τον βοηθήσει να σώσει τον όμιλό του, που βουλιάζει στα χρέη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, το εν λόγω μέντιουμ, που εξειδικεύεται στην ινδουιστική τελετή Ashtamangala Prasnam, λέγεται ότι έχει εγκατασταθεί ήδη στην παραθαλάσσια βίλα του επιχειρηματία στο Μουμπάι, προσφέροντάς του τις υπηρεσίες του. Το πολύπλοκο τελετουργικό μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ημέρες και περιλαμβάνει προσφορές σε θεούς, εξαγνιστικά μπάνια και ειδικούς μανδύες.

Ο Πάνικερ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση στα media, επικαλούμενος το απόρρητο των πελατών του, όμως συνάδελφός του υποστηρίζει ότι η πληροφορία ευσταθεί. Ο Μάλια άλλωστε είναι ένας από τους διάσημους πελάτες του μέντιουμ, καθώς έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και στον πρώην πρόεδρο της Σρι Λάνκα.

Βασικότερη πηγή προβληματισμού για τον Ινδό επιχειρηματία αποτελεί η αεροπορική εταιρεία που ίδρυσε πριν από επτά χρόνια, με χρήματα από την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αλκοόλ.

Η Kingfisher Airlines εκτιμάται ότι έχει απώλειες ύψους 700.000 ευρώ την ημέρα, γι' αυτό και αναγκάστηκε να μειώσει τον στόλο της και να περιορίσει τις διεθνείς πτήσεις προκειμένου να αποφύγει την χρεοκοπία.

Οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν όμως και άλλοι κλάδοι της αυτοκρατορίας του, που περιλαμβάνει από λιπάσματα μέχρι την ινδική ομάδα της F-1, Force India, εκτινάσσοντας τα συνολικά του χρέη στα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Παρατηρητές ωστόσο, παραμένουν επιφυλακτικοί σχετικά με το αν ένας αστρολόγος θα καταφέρει να ανατρέψει την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Μάλια, ο οποίος κατά την άποψή τους αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες που τον βαραίνουν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει