Μια γυναίκα παρακολουθούσε με φρίκη τον σύντροφο της να αργοπεθαίνει μπροστά στα μάτια της, 11.000 χιλιόμετρα μακριά, μέσω διαδικτύου στο Skype.

Μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως, η Julie Zalinski περιέγραψε τη τρομακτική εμπειρία, όταν ο σύντροφος της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για δυόμισι χρόνια, έσπασε ένα ποτήρι και τα θρύψαλα καρφώθηκαν στους καρπούς και στο λαιμό του μπροστά στα μάτια της.

Ο Adrian Rowland πέθανε από αιμορραγία και η ανήμπορη γυναίκα στεκόταν τρομοκρατημένη μπροστά στην οθόνη της για περισσότερες από δέκα ώρες. Ο σύντροφος της βρισκόταν στην Ινδία για επαγγελματικούς λόγους.

Η γυναίκα, όταν συνειδητοποίησε τη πρόθεση του 53χρονο να αυτοκτονήσει, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία κατάφερε να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές του Νέου Δελχί. Ωστόσο, ο απελπισμένος άνδρας αρνούταν να ανοίξει τη πόρτα.

Σύμφωνα με τη τελευταία έρευνα, οι αρχές της Ινδίας απαγόρευσαν στη τοπική αστυνομία και το παραϊατρικό προσωπικό να εισβάλει στο δωμάτιο του άνδρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η κ. Zalinski να παρακολουθεί το σύντροφο της να αργοπεθαίνει αιμορραγώντας και η ίδια τον ικέτευε να ζητήσει βοήθεια.

Σήμερα, η γυναίκα αποκάλυψε πως η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μοιραίο πρωί της 27ης Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

«Βρισκόταν σε μια απελπισμένη κατάσταση. Ήταν ιδρωμένος και τα μάτια του θλιμμένα. Έλεγε συνεχώς «θα με πιάσουν, θα με πιάσουν». Νόμιζε ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα μέσα στο δωμάτιο. Εγώ προσπαθούσα να τον καθησυχάσω και του έλεγα ότι είμαι εγώ κοντά του. Σε μια κατάσταση ψύχωσης, έπιασε ένα ποτήρι και άρχισε να το χτυπάει στο τραπέζι. Τα κομμάτια καρφώθηκαν στο λαιμό και τους καρπούς του», δήλωσε η συντετριμμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 53χρονος είχε υποστεί έντονη ψυχική κρίση.

«Του έλειπα εγώ και τα παιδιά του. Δεν του άρεσε να μένει μακριά μας και ήταν στεναχωρημένος. Τον αγαπούσα πολύ και με αγαπούσε και εκείνος. Τώρα χάθηκαν όλα», δήλωσε καταληκτικά.