Ένα τραγούδι για τον Άγιο Βαλεντίνο από τον επικεφαλής της χούντας στην Ταϊλάνδη

Βροχή οι αρνητικές αντιδράσεις - Δείτε το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
13:53
14/02/2018
Ένα τραγούδι για τον Άγιο Βαλεντίνο από τον επικεφαλής της χούντας στην Ταϊλάνδη
loading

Με πικρόχολα σχόλια καλωσορίστηκε το τραγούδι αγάπης που έγραψε ο επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας που κυβερνά την Ταϊλάνδη Πραγιούτ Τσαν-Ο-Τσα, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η μπαλάντα της «Καρδιάς από διαμάντι», την οποία τραγουδά ένας αξιωματικός, μεταδίδεται ήδη από την Παρασκευή από το κρατικό ραδιόφωνο της Ταϊλάνδης με την ευκαιρία της γιορτής των ερωτευμένων, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα.

Ο στρατηγός Πραγιούτ Τσαν-Ο-Τσα «ήθελε με αυτό τον τρόπο να δείξει τη στήριξή του σε όσους κάνουν καλά πράγματα για την πατρίδα», εξήγησε σήμερα εκπρόσωπος της κυβέρνησης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το τραγούδι υπάρχει και στο YouTube μετά την ανάρτησή του στην πλατφόρμα από ένα κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο που ανήκει στον στρατό.

Όμως σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και λιγότερο από μία εβδομάδα από την προβολή του τραγουδιού του στο YouTube, τα σχόλια είναι πικρόχολα, έχει ήδη συγκεντρώσει 17.000 αρνητικές αντιδράσεις και μόνο 700 θετικές.

«Οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά καρδιά διαμάντι δεν λένε ψέματα καθημερινά (…) αφού εκδίωξαν μια γυναίκα από την εξουσία», καταγγέλλει ένας Ταϊλανδός αναφερόμενος στην ανατροπή της κυβέρνησης της Γινγκλάκ Σιναουάτρα το 2014.

Το πρώτο τραγούδι του στρατηγού Πραγιούτ με τίτλο «Φέρτε την ευτυχία πίσω στην Ταϊλάνδη» μεταδιδόταν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μετά το πραξικόπημα του 2014.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει