Μια μητέρα από τη Βρετανία παράτησε σύξυλο τον άντρα της για να πάει να ζήσει με τον εραστή της στη Γκάμπια, έναν νεαρό που γνώρισε online, και βγήκε στην αγγλική τηλεόραση για να κοκορευτεί για το κατόρθωμά της.

Εμφανίστηκε λοιπόν στην εκπομπή του καναλιού ITV με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Loose Women» για να υπερασπιστεί τα καμώματά της, μόνο που δεν κέρδισε ακριβώς τους τηλεθεατές.

Η μητέρα εννιά παιδιών Heidi Hepworth συνομιλούσε στο Facebook με έναν άντρα κατά 12 χρόνια νεότερό της, τον ερωτεύτηκε και άφησε την οικογένειά της για να πάει στην Γκάμπια της Αφρικής να τον συναντήσει.

fdghfidoh2

Η Heidi μπορεί να παράτησε τον εδώ και 23 χρόνια σύζυγό της Andy, αρνείται ωστόσο ότι εγκατέλειψε τα παιδιά της, τα οποία άφησε στην αδερφή της φεύγοντας: «Ήμουν τρομαγμένη στην αρχή», είπε στην εκπομπή, «ανέβηκα στο αεροπλάνο και σκεφτόμουν ‘‘Ω θεέ μου, τι έκανα!’’. Με συνάντησε όταν κατέβηκα από το αεροπλάνο με τον αδερφό του και έναν φίλο τους. Και ναι, ήταν όλα εντάξει». Μετά βέβαια άλλαξε το «εντάξει» με το «μαγικό» και άρχισε να περιγράφει πόσο υπέροχη είναι πια η ζωή της, μόνο που τα σχόλια των τηλεθεατών δεν ήταν ακριβώς εγκωμιαστικά.

«Αηδίασα», έγραψε κάποια στο Facebook της εκπομπής, «πώς μπόρεσες να αφήσεις τα παιδιά σου;», τη ρώτησε κάποια άλλη. Όσο για τον άντρα της, μίλησε μετά την εκπομπή στη «Mail Online», αποκαλώντας την «ανόητη»: «Έχει γίνει περίγελος πια, είναι μια ανόητη που έκανε ακόμα και τατουάζ το όνομά του στην πλάτη της». Και είπε μάλιστα πως έπρεπε να μαζέψει αυτός τα σπασμένα της, καθώς έφυγε μια ωραία πρωία και δεν νοιάστηκε καν για τα παιδιά της.

fdghfidoh4

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος», είπε εκείνη στην εκπομπή, «είμαι 44 ετών, δεν είναι κάνα παιδάκι»…