Μπορεί για πολλούς τα έθιμα και ο τρόπος ζωής των τσιγγάνων να σοκάρουν, φαίνεται όμως πως ορισμένες από τις πιο αμφιλεγόμενες παραδόσεις μπορεί να οδηγήσουν στην ευτυχία.

Έτσι οι τηλεθεατές του προγράμματος «My Big Fat Gyspy Weddings» στο Channel 4, που αποτελεί ένα «παράθυρο« στη ζωή των τσιγγάνων στη Βρετανία, μπορεί να σοκαρίστηκαν όταν ένας 17χρονος «έκλεψε» μία 16χρονη σε προηγούμενο επεισόδιο, τελικά όμως είδαν το ζευγάρι χαρούμενο κι ευτυχισμένο

Το ζευγάρι είπε πως η βίαιη πράξη του «κλεψίματος» τους έφερε κοντά. Τη 16χρονη Cheyenne άρπαξε ο 17χρονος John McFadyen στο γάμο της αδελφής της και ήταν αυτό ένα σοκ για το κορίτσι. Τελικά όμως κατέληξε να αρραβωνιάζεται τον νεαρό και σήμερα λέει πως «ήταν το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ».


Ο 17χρονος και η 16χρονη παντρεύτηκαν, ο γάμο τους όμως επισκιάστηκε από την απώλεια της μητέρας της Cheyenne. Η 16χρονη δεν θέλει να γιορτάσει τα 16α γενέθλιά της λόγω του θανάτου της μητέρας της, «θα έκανα τα πάντα για την είχα σήμερα εδώ», λέει.

Η νύφη έστησε πάντως το γαμπρό για δύο ολόκληρες ώρες καθώς η Rolls Royce που θα τη μετέφερε καθυστέρησε.
Μετά το γάμο το ζευγάρι επισκέφθηκε τον τάφο της μαμάς της Cheyenne και η 16χρονη άφησε εκεί τη νυφική της ανθοδέσμη.

«Την έκλεψε, τον φίλησε και παντρεύτηκαν», είπε για το γάμο η μεγάλη αδελφή της Cheyenne, Josie.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι τηλεθεατές είδαν επίσης τη Josie να βαφτίζει την κόρη της αλλά και τη μικρότερη αδελφή, τη 15χρονη Barbara να αρραβωνιάζεται.