Το πρόσωπό Του το έχουμε δει σε τηγάνια, βαζάκια μαρμελάδας, ακόμη και σε χωράφια στην Ουγγαρία. Ωστόσο, αυτή τη φορά πρωτοτύπησε ένας ζωγράφος και διακοσμητής χώρων, ο οποίος ανακάλυψε το πρόσωπο του Ιησού Χριστού σε έναν ασβεστωμένο τοίχο, στο σπίτι που εργάζεται, στο Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας.

«Όση ώρα δούλευα δεν είχα παρατήσει το πρόσωπο. Όταν κάθισα για να φάω κατάλαβα ότι βρισκόμουν απέναντι από τον Ιησού. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, να τρώτε δηλαδή το γεύμα σας, την ώρα που σας παρακολουθεί ο Κύριος και Σωτήρας μας. Εγώ το εκλαμβάνω ως έναν καλό οιωνό για τη δουλειά που έκανα στο σπίτι», αναφέρει ο ζωγράφος και διακοσμητής, Σαμ Ντάλμπι.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιησούς κάνει εμφανή τη παρουσία του.

Η 26χρονη Zach Evans, χρησιμοποιώντας το Google Earth, ανακάλυψε τη φιγούρα του Μεσσία σε ένα χωράφι στην Ουγγαρία. Η ίδια δήλωσε: «Δεν είμαι θρήσκα και δεν αναζητώ εικόνες του Χριστού σε διάφορα αντικείμενα, αλλά αυτή η φωτογραφία είναι προφανής»

Η 38χρονη νοσοκόμα, Alex Cotton, ανακάλυψε το πρόσωπο του Χριστού σε έναν σωλήνα αποχέτευσης στο σπίτι της, στο Κόβεντρυ.

Ο τραπεζικός υπάλληλος, Toby Elles, ισχυρίστηκε ότι σώθηκε ύστερα από θεϊκή παρέμβαση, καθώς μια μέρα ξύπνησε και βρήκε ένα αναμμένο τηγάνι στη κουζίνα του. Στο πάτο του τηγανιού ανακάλυψε το πρόσωπο του Υιού του Θεού.

Στις ΗΠΑ, η γραμματέας, Mary Jo Coady, έκανε μια παρόμοια ανακάλυψη στο σίδερό της.

Οι πελάτες του μπαρ «Tanners Hall», στο Ντάρλινγκτον, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπο του Ιησού στο λαιμό μιας φιάλης.

Η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών, ανακάλυψε τη μορφή του Χριστού, σε ένα βάζο με μαρμελάδα.