Ένα ζευγάρι στην Καλιφόρνια θα πρέπει να θεωρεί εαυτούς πολύ τυχερούς, καθώς παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από έναν ορμητικό χείμαρρο, εντούτοις ο άνδρας οδηγός κατάφερε να το ελέγξει και να το πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής με μια σχετική ασφάλεια.

Το όχημα του Ντεζιόν Φράνκλιν παρασύρθηκε από έναν χείμαρρο λάσπης σε έναν λόφο με μεγάλη κλίση. Εκείνος και η σύντροφός του ήταν οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το Μπέρμπανκ, καθώς ήθελαν πρώτα να ασφαλίσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους σάκους άμμου το σπίτι τους. Τελικά, φάνηκε ότι δεν πρόλαβαν αυτό που… κατέβαινε, με αποτέλεσμα το Prius που επέβαιναν να γίνει έρμαιο των φυσικών φαινομένων.

Τελικά, με αρκετή μαεστρία από την πλευρά του Ντεζιόν και με αντίστοιχα μεγάλη δόση τύχης, το αυτοκίνητο σταμάτησε με τους δύο επιβάτες του σώους και αβλαβείς στο τέλος του λόφου. Κατά τη διάρκεια της… βόλτας, η κοπέλα ούρλιαζε από τον πανικό της, όπως αποκάλυψε ο σύντροφός της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βίντεο «τράβηξαν» άνθρωποι των σωστικών συνεργείων στην Καλιφόρνια, που δίνουν μεγάλες μάχες αυτές τις ημέρες με τα καιρικά φαινόμενα.

Δείτε το τρομερό περιστατικό: