Σχεδόν όλα τα κοριτσάκια του πλανήτη κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν πιάσει στα χέρια τους μία κούκλα Barbie. Όμως κανένα δεν έχει εμμονή με τη διάσημη κούκλα όπως η… 24χρονη Charlotte Hothman!

Η νεαρή κοπέλα μάλιστα έφτασε στο σημείο να ξοδέψει μέχρι στιγμής περίπου 12.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να… της μοιάσει!

Η Charlotte έχει κάνει αισθητική επέμβαση στη μύτη, έχει βάλει κολλαγόνο στα χείλη, έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά όπως η κούκλα και έχει ξοδέψει πολλά χρήματα σε συνολάκια που τη θυμίζουν.

«Όταν πήγα στην κλινική τους είπα ότι ήθελα να μοιάσω στην Barbie. Ήταν επώδυνο. Το πρόσωπό μου ήταν μελανιασμένο και πέρασαν αρκετές εβδομάδες μέχρι να υποχωρήσει το πρήξιμο. Όταν όμως έβγαλα τους επιδέσμους είδα ότι άξιζε τον κόπο. Η εμφάνισή μου άλλαξε πολύ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό» είπε η ίδια.

Η Charlotte συλλέγει Barbie από την ηλικία των 3 ετών. Όμως παραδέχεται ότι η εμμονή της την έχει επηρεάσει στον τομέα των σχέσεων. «Στα αγόρια δεν αρέσει το γεγονός ότι αγαπώ τις κούκλες τόσο πολύ. Αλλά δεν πειράζει. Θα βρεθεί εκείνος που θα αγαπάει και εμένα και τις Barbie μου».