Saffron Drewitt-Barlow τη λένε και έκλεισε μόλις τα 18 της χρόνια ζωής.

Η νεαρή έχει δύο εκατομμυριούχους μπαμπάδες που δεν της χαλάνε κανένα χατίρι, κι έτσι έχει ήδη γκαρνταρόμπα αξίας 1 εκατ. ευρώ, αλλά και ένα δικό της δαχτυλίδι Φαμπερζέ της τάξης των 400.000 ευρώ.

Οι δύο μπαμπάδες της Saffron και των αδελφών της είναι μάλιστα το πρώτο γκέι ζευγάρι της Βρετανίας που απέκτησε παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και δεν σταματάνε πια να επιδεικνύουν τον πανάκριβο τρόπο της ζωής τους στο Instagram, μιλώντας ανοιχτά για το πώς κακομαθαίνουν τα παιδιά τους, καθώς έτσι θα μάθουν λέει να «εκτιμούν την αξία των χρημάτων», όπως δήλωσαν περιχαρείς στην «Daily Mail».

barrirki4

«Ξέρω ότι είμαι εξαιρετικά τυχερή», είπε η Saffron, «ο μπαμπάς και ο μπαμπούλης αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή κι αυτό είναι κάτι που μου έχουν περάσει. Είναι πάντα ιδιαίτερα γενναιόδωροι και τους αρέσει να κακομαθαίνουν τα αδέρφια μου και εμένα. Και δεν φοβούνται να αφήσουν τους ανθρώπους να δουν πώς ζούμε. Είναι αυτοδημιούργητοι και μας λένε πως αν βγάζεις τα δικά σου λεφτά, τότε μπορείς να τα ξοδεύεις όπως σου αρέσει».

Η Saffron είναι κόρη του Barrie (που φωνάζει «μπαμπά») και του Tony (που αποκαλεί «μπαμπούλη») Drewitt-Barlow, οι οποίοι είχαν γίνει πρωτοσέλιδο στην Αγγλία στη δεκαετία του 1990 όταν έγιναν το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που απέκτησε παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

barrirki5

Η Saffron και ο δίδυμος αδερφός της, αλλά και τα άλλα τρία μικρότερα αδέρφια τους, ήταν μάλιστα τα πρώτα παιδιά της Αγγλίας που καταχωρήθηκαν στο ληξιαρχείο με δύο πατεράδες και χωρίς μητέρα. Όσο για τους μπαμπάδες, δεν ήταν πάντα εκατομμυριούχοι, αν και πλέον μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και ΗΠΑ ζώντας όσο πιο πολυτελώς παίρνει.

Στα 18α γενέθλια μάλιστα της μικρής, οι μπαμπάδες πήραν όλους της τους φίλους από την Αμερική για να γιορτάσουν στην Αγγλία με σαμπάνια, καθώς στην Αμερική δεν σερβίρεται αλκοόλ σε άτομα κάτω των 21 ετών.

barrirki2

Μόνο που τώρα που ενηλικιώθηκε, η Saffron πρέπει να βρει δουλειά και να μη βασίζεται πια στα ατέλειωτα εκατομμύρια των μπαμπάδων της…