Συνήθως το να αποκτήσει κάποιος ή κάποια τον τίτλο του Λόρδου ή της Λαίδης σημαίνει πως έχει μία πολύ μεγάλη οικογενειακή ιστορία τίτλων ευγενείας. Οι κάτοικοι της Σκωτίας στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ ωστόσο θα αποκτήσουν με fast track διαδικασίες. Και οι 1.694 εξ’ αυτών.

Μία εταιρεία διάσωσης της γης στη Σκωτία του Ηνωμένου Βασιλείου θα δώσει από ένα οικόπεδο στο δάσος Γκλένκο σε κάθε έναν κάτοικο της αμερικανικής πόλης με αποτέλεσμα όλοι να αποκτήσουν άμεσα τίτλο ευγενείας. Ξαφνικά όλοι οι πολίτες της μικρής πόλης θα γίνουν αριστοκράτες.

Η εταιρεία «Highland Titles» που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία ενημέρωσε τους κατοίκους πως πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο υπάλληλο για να πάρουν τον ατομικό κωδικό τους. Η εταιρεία υποστηρίζει πως όλο αυτό έχει γίνει για «τη διατήρηση του δάσους μιας και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά στη Σκωτία συγκεκριμένα εδώ και 1.000 χρόνια τα δάση καταστρέφονται από την ανθρώπινη δραστηριότητα».

Το οικόπεδο που θα λάβει ο κάθε Αμερικάνος Λόρδος και Λαίδη θα είναι ένα τετραγωνικό μέτρο ενώ θα λάβουν και ειδικές οδηγίες για το πώς θα επισκεφτούν το δάσος.