Τα προβλήματά της θέλει να ξεπεράσει μια πολύτεκνη οικογένεια στο Blackburn της Αγγλίας. Η 43χρονη Iona Heaton είναι έγκυος στο δέκατο παιδί και ζητάει από το στεγαστικό οργανισμό της πόλης ένα καινούριο και μεγαλύτερο σπίτι, καθώς το παλιό είναι κρύο και έχει «πιάσει» μούχλα σε αρκετά σημεία.

Στο σπίτι στο Blackburn, το οποίο έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, μένει η μητέρα με τον σύντροφό της, Paul Brown, και τα οκτώ παιδιά της. Ο 24χρονος Sean δεν μένει στο ίδιο σπίτι με τα αδέρφια του και τη μητέρα του.

Τα επιδόματα της συγκεκριμένης πολύτεκνης οικογένειας φτάνουν τις 575 λίρες την εβδομάδα, ενώ μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και επίδομα ασθένειας, αφού η 6χρονη Elle πάσχει από επιληψία. Έτσι, τα εισοδήματα της οικογένειας, μαζί με το μισθό του Paul Brown φτάνουν τις 30.000 λίρες το χρόνο.

Ωστόσο, η ίδια η Heaton ισχυρίζεται ότι τα χρήματα δεν φτάνουν επειδή η κακή κατάσταση του σπιτιού κάνει την οικογένεια να ξοδεύει τα λεφτά σε γιατρούς και αντιβιοτικά. «Όλα μου τα παιδιά έχουν άσθμα και είμαστε συνεχώς στους γιατρούς . Τα πέντε από τα οκτώ παιδιά που μένουν στο σπίτι κοιμούνται στη δική μου κρεβατοκάμαρα επειδή τα υπόλοιπα δωμάτια είναι παγωμένα» είπε η Heaton.

Από την άλλη πλευρά, ο στεγαστικός οργανισμός Twin Valley επισημαίνει ότι ξόδεψε 4.000 λίρες για να επισκευάσει την κατοικία και επισκέφτηκε το σπίτι πάνω από 25 φορές.