Βιντεοσκόπησε ομοφυλόφιλο συμφοιτητή του

Λίγες μέρες μετά εκείνος πήδηξε από γέφυρα στο κενό


ΚΟΣΜΟΣ
5:42
24/02/2012
Βιντεοσκόπησε ομοφυλόφιλο συμφοιτητή του
2
loading

Αντιμέτωπος με δέκα χρόνια φυλακή είναι ένας νεαρός από το New Jersey, ο οποίος κατασκόπευε τον ομοφυλόφιλο συμφοιτητή του του και βιντεοσκοπούσε τις προσωπικές στιγμές του.

Ο Dharun Ravi, είχε βάλει κρυφή κάμερα σε δωμάτιο για να καταγράψει την συνάντησή του συμφοιτητή του Tyler Clementi με έναν άνδρα. Μάλιστα ο Ravi, φαίνεται ότι γνώριζε εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο συμφοιτητής του ήταν γκέι.

Έτσι σκοπίμως όταν εκείνος του ζήτησε να του παραχωρήσει το δωμάτιό του, του το έδωσε καλωδιώνοντάς το ώστε να καταγράψει τη συνάντηση.

Λίγες μέρες μετά ο Dharun Ravi, που φαίνεται ότι απειλούσε τον συγκάτοικό του ότι θα δημοσιοποιήσει αυτά που είχε καταγράψει στο διαδίκτυο, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ότι «ο Clementi, έχει προγραμματίσει και δεύτερο ραντεβού με τον συγκεκριμένο άνδρα».

Ο Tyler Clementi, ο οποίος όντως ήταν ομοφυλόφιλος και ταλαντούχος βιολιστής μετά λίγες μέρες πήδηξε από τη γέφυρα του George Washington βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Δεν έχει αποδειχτεί ότι η αυτοκτονία του σχετίζεται με τα γεγονότα αυτά, παρόλα αυτά η υπόθεση άνοιξε μεγάλη συζήτηση στις ΗΠΑ σχετικά με την ιδιωτική ζωή, το διαδίκτυο και τον σεβασμό στους ομοφυλόφιλους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar anelena

    Δεν έχουμε ελπίδα. Είμαστε κτήνη, και κτήνη θα παραμείνουμε.

  2. avatar katsouranis22

    και βεβαια σχετιζεται...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει