Η Σκότλαντ Γιαρντ κυνηγά τον άντρα της εικόνας μας, μια εικόνα που φρόντισε να δώσει ο ίδιος στα όργανα του νόμου, έστω και κατά λάθος.

Ο τύπος εγκατέστησε μια κάμερα στις γυναικείες τουαλέτες καταστήματος της αλυσίδας Starbucks ώστε να ικανοποιεί το βίτσιο του.

Την κάμερα βρήκε μια πελάτισσα του καταστήματος του νότιου Λονδίνου και οι έρευνες της αστυνομίας κατέληξαν πως δεν αποκλείεται να βρισκόταν στην τουαλέτα για περισσότερο από έναν μήνα.dfgfdgdrdrtrgdfg1

Οι ίδιες έρευνες έβγαλαν όμως και «λαβράκι», καθώς μεταξύ των γυναικών που υπήρχαν στα βιντεοαρχεία της κάμερας περιλαμβανόταν και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της! Η αστυνομία έδωσε στην κυκλοφορία τη φωτογραφία του, ένα καρέ από τη μηχανή του την ώρα που την εγκαθιστά στις γυναικείες τουαλέτες δηλαδή.

«Καμία σύλληψη δεν έγινε ακόμα. Οι έρευνες συνεχίζονται», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.