«Μια επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν θα ήταν… αυτοκτονική»

Το Ιράν έχει την ικανότητα να πλήξει τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις


ΚΟΣΜΟΣ
21:18
08/02/2012
«Μια επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν θα ήταν… αυτοκτονική»
1
loading

Επικαλούμενο δηλώσεις του ιρανού πρεσβευτή στη Μόσχα, Σαγιέντ Μαχμούντ-Ρεζά Σαγιαντί, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ μετέδωσε ότι το Ιράν έχει την ικανότητα να πλήξει τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο αν δεχθεί επίθεση από τις ΗΠΑ.

Ο ιρανός πρεσβευτής δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα, ότι οι ΗΠΑ θα έκαναν λάθος αν κατέφεραν ένα στρατιωτικό πλήγμα στο Ιράν, μολονότι η Ουάσινγκτον δεν έχει ανακοινώσει τέτοια σχέδια.

«Οι Αμερικανοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι το Ιράν και ποιες είναι οι δυνατότητές μας» σημείωσε ο Σαγιαντί, σύμφωνα με το Ίντερφαξ.

«Το Ιράν είναι σε θέση να προβεί σε αντίποινα με πλήγματα στην Αμερική ανά τον κόσμο. Μια επίθεση εκ μέρους τους στο Ιράν θα ήταν αυτοκτονική» κατέληξε.

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις που έχουν στόχο την κεντρική τράπεζα του Ιράν και παραχωρούν νέες εξουσίες στις αμερικανικές τράπεζες για να παγώσουν πόρους της ιρανικής κυβέρνησης. Οι κυρώσεις αυτές οδηγούν σε σκλήρυνση των διεθνών μέτρων που έχουν στόχο να αναγκάσουν την Ισλαμική Δημοκρατία να εγκαταλείψει τις επίμαχες πυρηνικές της δραστηριότητες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΟΡΤΗΣ

    Τα ίδια λέγανε κι άλλοι, και το πήρανε το μάθημά τους! Αντε ρε αφήστε τα πυρηνικά κι ασχοληθείτε με τίποτα πιό υγειηνό, γιατί στο τέλος θα το φάτε το κεφάλι σας και σεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει