Πριν από δύο εικοσιτετράωρα το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης πλημμύρισε από στυλ, στην συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του φετινού «Fashion night out».

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Mary-Kate Olsen, η Donna Karan, ο Tommy Hilfiger, η Vera Wang, η Carolina Herrera και φυσικά ο Marc Jacobs και η «αυτού μεγαλειότης» Anna Wintour.

Ανάμεσα σε τόσους σχεδιαστές μόδας ξεχώριζε ο Michael Bloomberg, ο οποίος ήταν συντηρητικά ντυμένος, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Όπως ανακοινώθηκε πάνω από 1000 επιχειρήσεις θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 11 το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου με ειδικές προσφορές αλλά και διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του «Fashion night out».

Επίσης στις 7 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί στο Lincoln Center ένα τεράστιο σόου μόδας το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πάνω από 1500  άτομα και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση μόδας που έχει γίνει στην Νέα Υόρκη.

Τις 150 δημιουργίες διαφορετικών σχεδιαστών που θα παρουσιαστούν στο σόου θα τις έχει επιλέξει η ίδια η Anna Wintour, και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον αγώνα κατά του AIDS.