Εάν έχεις έμπνευση και τύχη διάβαινε. Αυτό μάλλον σκέφτηκε μία νοικοκυρά από τη Μεγάλη Βρετανία όταν άκουσε τον γιο της και τον σύζυγό της να σχολιάζουν τους επερχόμενους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Σαββάτου στην Αγγλία. Έτσι λοιπόν η γυναίκα ακολούθησε την έμπνευσή της να ποντάρει σε κάποια ματς και δεν το μετάνιωσε.

Με 1 ευρώ έπαιξε ένα δελτίο ποντάροντας στη νίκη δώδεκα αγγλικών ομάδων πρώτης (Premier League) και δεύτερης (Championship) κατηγορίας το περασμένο Σάββατο. Η γυναίκα δεν είναι καν παθιασμένη με το ποδόσφαιρό πόσο μάλλον με τον τζόγο.

Ο σύζυγος και ο γιος της παρακολουθούν μανιωδώς ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση κι αυτή αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της. Το δελτίο επιβεβαιώθηκε και έκανε πλουσιότερη τη γυναίκα κατά 652.000 ευρώ. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι το κριτήριο της κυρίας για να παίξει τους συγκεκριμένους αγώνες.

Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Πόνταρα μόνο και μόνο επειδή τα ονόματα ήταν πιο εύηχα κατά την ανάγνωση από τον γιο μου».

Συνολικά πόνταρε στις νίκες των Χάντερσφιλντ, Μπόρνμουθ, Μπέρνλι, Μπράιτον, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπάρνσλεϊ, Μπόλτον, Ρέντινγκ, Ίπσουιτς, Μπάρτον, Νότιγχαμ Φόρεστ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Παρακάτω το γκολ που την έστειλε στα ουράνια.