Όταν οι άντρες πηγαίνουν στην τουαλέτα του γραφείου τι κάνουν; Μάλλον δεν θέλετε να ξέρετε ή – αν είστε άντρας – δεν θέλετε να ξέρουν οι άλλοι. Πάντως, 3 στους 10 Αμερικανούς που απάντησαν σε έρευνα περιοδικού, παραδέχθηκαν ότι… αυνανίζονται στο χώρο εργασίας τους! Ναι, καλά διαβάσατε!

Η συγκεκριμένη έρευνα εξετάζει τα ήθη και τα… έθιμα των Αμερικανών ανδρών και σκιαγραφεί το προφίλ τους, το οποίο, όπως αντιλαμβάνεστε, έχει και τις σκοτεινές του πλευρές!

Κατά τα λοιπά, οι Αμερικανοί θέλουν τις γυναίκες τους «όμορφες και περιποιητικές», αγαπούν τη μαμά τους σε βαθμό που δεν ανέχονται να τη σχολιάζει η γυναίκα τους και δεν θα είχαν πρόβλημα να ψηφίσουν γυναίκα για Πρόεδρο.
Η έρευνα έχει και άλλες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις όπως: «Τι θα κάνατε αν ήσαστε ο Brad Pitt για μία ημέρα;». Δημοφιλέστερη απάντηση: «θα έκανα έρωτα με την Angelina Jolie».

Στην ερώτηση «Πώς θα αισθανόσαστε αν σας προσέγγιζε ερωτικά ένας ομοφυλόφιλος», οι ερωτηθέντες λένε σε ποσοστό 56% ότι θα το έβρισκαν «κολακευτικό» ή «αστείο» και το 44% λέει ότι θα ένιωθε «παράξενα». Κανείς δεν θα δήλωνε «προσβεβλημένος».

Ακόμη, το 61% θα προτιμούσε ένα τρίο με δύο φίλες του, παρά ένα one night stand με τη Rihanna. Αναπάντεχη ήταν η δημοφιλέστερη απάντηση στην ερώτηση: «Τι κάνετε όταν λείπει η γυναίκα σας από το σπίτι;». Οι περισσότεροι απάντησαν: «μου λείπει και θέλω να γυρίσει». Ωωω, τι γλυκό!