Τον σχεδόν ταυτόχρονο θάνατο δύο γειτόνων που είχαν διαφοράς σχετικά με τη στάθμευση των αυτοκινήτων τους ερευνά η αστυνομία στη Βρετανία, εκτιμώντας πως ενδεχομένως ο ένας να σκότωσε τον άλλον και στη συνέχεια να έχασε και ο ίδιος τη ζωή του από φυσικά αίτια.

Η αστυνομία βρήκε νεκρό τον 59χρονο Άλαν Τέιλορ, και ο θάνατος του αποδίδεται σε καρδιακή προσβολή. Είχε όμως πρώτα κληθεί στο διπλανό σπίτι,  για τον 55χρονο Ρίτσαρντ Γουάιτ που επίσης βρέθηκε νεκρός ενώ έφερε τραύματα.

Οι αρχές εκτιμούν πως ο 59χρονος πιθανός θύτης είχε υποστεί παρενοχλήσεις για χρόνια από το πιθανό θύμα του. Ο 55χρονος είχε παρελθόν τρομοκρατώντας τους γείτονές του στο Έσεξ. Για το λόγο αυτό είχε φυλακιστεί για 8 εβδομάδες το 2008 κι άλλους επτά μήνες το 2002, καθώς είχε απειλήσει έναν άλλο άνθρωπο στο δρόμο με… τσεκούρι!
 

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο Γουάιτ ανησυχούσε για το φορτηγάκι του, το οποίο πάρκαρε στο δρόμο, και συχνά έκανε φασαρία στους διανομείς φαγητού που πάρκαραν κοντά.

Για τους δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους ένας άλλος γείτονας είπε: «ήταν σαν να βρίσκονται σε πόλεμο για κάτι, υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους».