Την πρώτη εβδομάδα του 2012 αυτόπτες μάρτυρες από διάφορα σημεία του πλανήτη ισχυρίζονται ότι βιντεοσκόπησαν αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα στον ουρανό!

Το μεγαλύτερο ερευνητικό δίκτυο ΑΤΙΑ (Mutual UFO Network), που εδρεύει στο Κολοράντο έλαβε πολλές αναφορές κατά την πρώτη εβδομάδα του έτους από αυτόπτες μάρτυρες από 36 από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

Οι 14 που… δεν είδαν τίποτα είναι οι: Alaska, Arkansas, Delaware, Hawaii, Maine, Minnesota, Montana, Nebraska, North Dakota, Rhode Island, South Dakota, Washington, Wisconsin και Wyoming… αλλά η χρονιά μόλις ξεκίνησε, οπότε ίσως θα πρέπει να κάνουν υπομονή… «κάποιος» μπορεί να τις επισκεφτεί και αυτές!

«Τον Ιανουάριο του 2011 το MUFON κατέγραψε περίπου 500 αναφορές, τώρα μόνο σε μία εβδομάδα έχουμε ήδη 233» είπε ο διοικητής του κέντρου, Clifford Clift.

«Το Δεκέμβριο είχαμε 810, ενώ τον ίδιο μήνα του 2010 500. Πέρυσι καταγράψαμε συνολικά 6.000 περιστατικά και αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό εκτιμούμε ότι φέτος θα καταγράψουμε αύξηση 50%, με το 10% αυτών των αναφορών να χαρακτηρίζονται ως “ανεξήγητα” ύστερα από δική μας έρευνα» πρόσθεσε.

Παρακολυθήστε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.