Η Ντέμπι Γκάρλικ είχε μόλις αποκτήσει μία κόρη και έκανε όνειρα με τον άνδρα που πίστευε ότι ήταν ο ιδανικός. Όμως, στη σχέση τους υπήρχε ένα σύννεφο: ο Άντριαν ήταν ύποπτος για το φόνο της πρώην γυναίκας του, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι τους το 2007.

Η Ντέμπι ήταν σίγουρη ότι ο Άντριαν είχε πέσει θύμα δικαστικής πλάνης και γι’ αυτό του ζήτησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να κάνει τεστ αλήθειας. Εκείνος το έκανε και το αποτέλεσμα ήταν κάτι που η Ντέμπι δεν περίμενε με τίποτα: ο άντρας της ζωής της είχε σκοτώσει την πρώην σύζυγό του!

Η Ντέμπι ένιωσε τον κόσμο να γκρεμίζεται. Όμως γρήγορα βρήκε το κουράγιο και πήγε στην Αστυνομία για να καταδώσει τον Άντριαν.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Αστυνομία έβρισκε το πτώμα της Κέιτ Πράουτ, σε ένα χωράφι. Εκεί την είχε θάψει ο ψυχρός Άντριαν, αφού την είχε στραγγαλίσει μετά από έναν απλό συζυγικό καυγά.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας καταδικάστηκε για το φόνο και η Ντέμπι αποφάσισε να μην τον ξαναδεί και να μεγαλώσει μόνη το παιδί τους. Τουλάχιστον, όμως, όπως λέει η ίδια, νιώθει ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη για την αδικοχαμένη Κέιτ.