Έντεκα τραυματίες είχε ως αποτέλεσμα η ανεξέλεγκτη πορεία μιας Porsche, σε εκδήλωση επίδειξης των ικανοτήτων πολυτελών αυτοκινήτων στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο (16/09).

Ο Ρόι Λ. Ντρένον, 49 ετών, προσπάθησε να κάνει ένα burnout κατά τη διάρκεια του «Cars and Coffee» στο Αϊντάχο, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενε. Το πίσω μέρος του supercar του «έφυγε», έκανε ένα μεγαλοπρεπές τετ-α-κε και έπεσε με ταχύτητα προς την πλευρά των θεατών.

Έξι από τους παρευρισκόμενους μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι πέντε πήγαν μόνοι τους για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές. Πάντως, κάποιο νέο για την κατάσταση της υγείας αυτών των έντεκα ανθρώπων δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι αστυνομικοί, ο Ντρένον έχει σχετικά μεγάλο φάκελο για τροχαία παραβατική συμπεριφορά, καθώς έχει οκτώ υποθέσεις εις βάρος του, οι επτά εκ των οποίων αφορούν υπερβολική ταχύτητα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο για κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο σε αυτόν δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα: