Μία οικογένεια στις ΗΠΑ κατείχε ένα προσωπικό κανάλι στο Youtube, μέσα από το οποίο ο πατέρας και η σύζυγός έκαναν φάρσες στα 5 παιδιά τους και τα βίντεο με αυτές τα ανέβαζαν στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η «εκπομπή» του ζεύγους Μάρτιν ωστόσο άρχισε να αποκτά αρνητική δημοσιότητα όταν πολλοί χρήστες τους κατηγορούσαν για κακοποίηση των παιδιών τους, ψυχική και σωματική.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια όπου τελικά το ζεύγος Μάρτιν έχασε την κηδεμονία των δύο παιδιών τα οποία είχε αποκτήσει ο κ. Μάικ Μάρτιν με την πρώην σύζυγό του Ρόουζ Χολ. Τα δύο παιδιά επέστρεψαν στη βιολογική τους μητέρα.

Ο συνήγορος της Χολ ανέφερε πως «τα παιδιά τα πάνε καλά και επιστρέφουν σιγά σιγά στην ενεργή παιδική τους ζωή», ενώ η ίδια η μητέρα τους είπε πως «ήταν εξαιρετικά επίπονο για εμένα να βλέπω τα παιδιά μου να κακοποιούνται στο διαδίκτυο».

γονεις φάρσες

Το ζεύγος Μάρτιν και η εκπομπή τους «DaddyOFive» είχε γίνει δέκτης κατακραυγής αφού είχε φτάσει σε σημείο να πουν για πλάκα στον μικρότερο γιο Κόντι πως ήταν «υιοθετημένος» ενώ σε μία άλλη φάρσα έριξαν μελάνι στο δωμάτιό του και έριξαν σε εκείνον το φταίξιμο αφού πρώτα του φώναζαν.

Οι ίδιοι οι youtubers πάντως ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη μέσω του καναλιού τους, ενώ ανέφεραν πως τα βίντεο ήταν ψεύτικα.