Για όσους δεν απολαμβάνουν ούτε το κάμπινγκ ούτε πολύ περισσότερο τα ύψη, οι παρακάτω φωτογραφίες θα μοιάζουν εφιάλτης. Για τους πρωταγωνιστές τους όμως, ήταν μια στιγμή ευτυχίας.

Αιωρούμενοι σε ύψος περίπου 915 μέτρων, ο Βέλγος φωτογράφος Alexandre Eggermont και οι φίλοι του Morgane Choquet και Samuel Cobby φαίνονται να κρέμονται από τον κάθετο βράχο El Capitan στο Yosemite National Park της Καλιφόρνια.

Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες «σκηνές» τους, έχουν τη δυνατότητα να «κατασκηνώνουν» ακόμα και στην πλευρά κάποιου βράχου όποτε το θελήσουν και να απολαμβάνουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης ή και ύπνου.

Αναμφίβολα η θέα είναι στα συν της εμπειρίας, καθώς από τις σκηνές τους οι τρεις μπορούν να δουν τις κορφές των δέντρων και τους επιβλητικούς πέτρινους όγκους του Πάρκου.

Η εκδρομή έγινε πέρσι το φθινόπωρο, σύμφωνα με τη Daily Mail, και προορισμός ήταν ο διάσημος El Capitan, σε ύψος άνω του ενός χιλιομέτρου από το κάτω μέρος της κοιλάδας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ειδικές «σκηνές» τους μπορούν να τους προστατεύσουν από τυχόν κακοκαιρία αλλά δεν παρέχουν καμία προστασία από βράχια που πέφτουν.

clasoaus2 clasoaus3 clasoaus4 clasoaus1 clasoaus5 clasoaus6 clasoaus7