Μια γυναίκα που θεωρείται ότι είναι η πρώτη κατά συρροή δολοφόνος της Βρετανίας, αποκαλύπτεται ότι ενδεχομένως είχε χρησιμοποιήσει αρσενικό για να δολοφονήσει πάνω από 21 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 11 παιδιών της και των 3 συζύγων της.

Η Mary Ann Cotton απαγχονίστηκε το Μάρτιο του 1873 στο Durham, αφού βρέθηκε ένοχη για τη δολοφονία του θετού γιου της, αλλά λέγεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ότι είχε σκοτώσει πολύ περισσότερους συγγενείς της τελικά. Οι επιστολές της, που δίνουν μια εικόνα για τις τελευταίες μέρες της ζωής της, είναι πλέον προς πώληση σε δημοπρασία, 143 χρόνια μετά τα φρικτά γεγονότα.

Η Cotton ή αλλιώς «μαύρη χήρα», όπως είναι γνωστή, θεωρείται πλέον ότι είχε χρησιμοποιήσει το αρσενικό για να δηλητηριάσει και να σκοτώσει τρεις συζύγους της, 11 από τα 13 παιδιά της, 7 θετά παιδιά, τη μητέρα της, έναν εραστή κι ένα φίλο της.

Η δημοπρασία έφερε και πάλι στο φως την ιστορία η οποία είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και το 2012, με αφορμή τότε τη δημοσίευση βιβλίου του εγκληματολόγου David Wilson, η έρευνα του οποίου είχε εστιάσει στη συγκεκριμένη γυναίκα και τις δολοφονίες που διέπραξε.

Επιπλέον ένα δράμα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην τηλεόραση φέτος με την ιστορία της serial killer. Θα περιγράφει τη ζωή της αδίστακτης γυναίκας που παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1852, όταν ήταν 20 ετών, και κατά τις επόμενες δεκαετίες άρχισε να αφήνει νεκρά τα μέλη της οικογένειας της. Δεν σταματούσε μάλιστα στους συντρόφους της, αλλά ήταν ιδιαίτερα εκδικητική και με τα ίδια της τα παιδιά. Οι επιστολές της αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής της, ειδικά των τελευταίων ημερών της κατά τις οποίες αποχαιρετούσε διάφορους φίλους της.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τα γράμματα μακάβρια, αλλά εικάζεται ότι θα πωληθούν σε αρκετά υψηλή τιμή.

skiller1 skiller2 skiller3 skiller4 skiller5 skiller6