Ένα ζευγάρι που σκοτώθηκε στους πυροβολισμούς στο γκέι μπαρ Pulse στο Ορλάντο θα έχουν κοινή κηδεία, καθώς σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Ο 22χρονος Juan Ramon Guerrero, και ο 32χρονος σύντροφός του Christopher «Drew» Leinonen, ήταν ανάμεσα στα 49 θύματα του μακελάρη Omar Mateen που σκόρπισε τον θάνατο στη φονικότερη μαζική δολοφονία στην ιστορία των ΗΠΑ.

Οι οικογένειες των δυο θυμάτων, επιθυμούν οι δυο ερωτευμένοι νέοι να ταφούν δίπλα-δίπλα, όπως επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Guerrero, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με το γιο του.

«Πιστεύω πως είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος μου. Γι’ αυτό το κάνουμε», λέει δακρυσμένος ο Juan Ramon Guerrero, 61 ετών. «Δε με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι. Δε με ενδιαφέρει», συμπληρώνει.

Ο 22χρονος είχε σχέση με τον Leinonen τα τελευταία δυο χρόνια και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Η οικογένεια του  Guerrero στάθηκε στο πλευρό του γιου τους όταν εκείνος τους ανοίχτηκε αναφορικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Ήταν πραγματικά τόσο ερωτευμένοι. Ήταν αδελφές ψυχές. Αυτό το έβλεπες από τον τρόπο που κοιτούσε ο ένας τον άλλο», λέει η αδελφή του 22χρονου, Aryam Guerrero και προσθέτει «Αν δεν ήταν κηδεία, θα ήταν γάμος».

two2