Στα πρόθυρα αυτοκτονίας βρίσκεται η 41χρονη Kerrie Jewell, που δεν αντέχει άλλο το στήθος της! Για τη Βρετανή το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της έχει γίνει σκέτος εφιάλτης, ενώ εξαιτίας του πάσχει από κατάθλιψη εδώ και χρόνια.

Τα στήθη της Jewell είναι τόσο μεγάλα, που της προκαλούν δυσβάσταχτους πόνους στην πλάτη, στη μέση, στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματος της! Η ίδια εδώ και 25 χρόνια προσπαθεί να τα… αποχωριστεί χωρίς να το έχει καταφέρει, ενώ έχει παρακαλέσει τους υπεύθυνους του δημοσίου οργανισμού υγείας της χώρας της να την εγχειρήσουν. Μάλιστα, παίρνει επίδομα αναπηρίας, αφού το πρόβλημά της είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να εργαστεί! Οι γιατροί της έχουν ζητήσει να χάσει βάρος για να χειρουργηθεί και παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται ότι έχει τηρήσει τη συμβουλή τους δεν έχει εγχειριστεί ως τώρα.

Ακόμη και τα σουτιέν της είναι ειδική παραγγελία και της στοιχίζουν 50 λίρες το καθένα. «Δεν θέλω να μοιάζω με μοντέλο. Θέλω απλώς να είμαι όπως οι κανονικοί άνθρωποι και να μην με κοροϊδεύουν», λέει η γυναίκα, που χωρίς την αγάπη του άντρα της και των κατοικίδιων της αποκαλύπτει ότι θα είχε ήδη αυτοκτονήσει.