Ένας άντρας αφοσιωμένος στην κοπέλα του, προσφέρει ένα ταξίδι ζωής στην Καραϊβική, καλύπτοντας το κόστος των πτήσεων, το φαγητό, ακόμη και μαθήματα kite surfing.

Αυτή η προσφορά είναι όμως ανοιχτή μόνο σε ένα πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει την κοπέλα του να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα που απέκτησε από τότε που υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα. Ο Jeremie Tronet είναι επαγγελματίας kite surfer που ζει στις Γρεναδίνες, ένα γραφικό νησί της αλυσίδας που αποτελεί τμήμα του Αγίου Βικεντίου. Δημοσίευσε μια απελπισμένη έκκληση στη σελίδα του στο Facebook όταν η φίλη του υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα, πέφτοντας από 3 μέτρα σε ένα χαντάκι και σπάζοντας το μηριαίο οστό της.

diakopes1

Η Zoe Schaffer-Jennett έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο άλλης περιοχής για χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία τοποθέτησαν στο οστό τρεις βίδες. Η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να περπατήσει ακόμη και θα πρέπει να περάσουν μήνες για την αποκατάστασή της προτού επιστρέψει στην καθημερινότητά της, αλλά χωρίς την ασφάλιση υγείας έχουν πρόβλημα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror δεν μπορούν να στείλουν τη Zoe σε ένα εξειδικευμένο κέντρο φυσιοθεραπείας.

Το ζευγάρι ψάχνει για ένα φυσιοθεραπευτή, ορθοπεδικό χειρουργό ή κάποιον που να εργάζεται σε ένα κέντρο αποκατάστασης και να μπορεί να τους βοηθήσει να εισαχθεί εκεί και να κάνει τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες της και ό,τι άλλο χρειαστεί. Ο Jeremie είναι επίσης πρόθυμος να καλύψει τα έξοδα και για δύο άτομα αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα τους βοηθήσει. diakopes2 diakopes3 diakopes4