Η Lili-Rae έχει μια ντουλάπα που ακόμη και οι σταρ του Χόλιγουντ θα ζήλευαν και είναι μόνο 11 ετών. Η μαθήτρια πηγαίνει ακόμη και στο σχολείο φορώντας παπούτσια μάρκας Prada και πανάκριβες τσάντες, όλα βέβαια πληρωμένα από τον χρηματιστή πατέρα της, ο οποίος ισχυρίζεται, σύμφωνα με την Daily Mail ότι ξοδεύει περίπου 1.500 δολάρια το μήνα στο να της αγοράζει ρούχα και αξεσουάρ.

Ο 31χρονος Bobbie από το Έσσεξ θέλει, όπως λέει, να εξασφαλίσει στο κοριτσάκι του τα πάντα και να την βοηθήσει να επιτύχει στο όνειρό της, να γίνει μια μέρα μοντέλο. «Τη βλέπω ως επένδυση. Πάντα ήθελα να επιτύχει το καλύτερο που μπορεί. Πηγαίνει στο σχολείο με Prada παπούτσια και με μια τσάντα Longchamp. Είναι το κοριτσάκι μου και θέλω μόνο να της δώσω το καλύτερο» λέει ο ίδιος και προσθέτει ότι συνήθως ξοδεύει 1.000 και 1.500 δολάρια το μήνα για την Lili Rae, της οποίας οι αγαπημένοι σχεδιαστές είναι οι Ralph Lauren, Juicy Couture και Chloe. Η 11χρονη είναι το μόνο παιδί του Bobbie και η θετή μητέρα της αναφέρει ότι είναι η μινιατούρα του μπαμπά της.

Ο μπαμπάς της είναι το πρότυπό της και κάθε φορά που ντύνεται θέλει να τον ευχαριστεί και να δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε ο,τι κάνει για να κερδίζει περισσότερα. «Ο μπαμπάς μου, μού είπε πως αν φτάσω στα 16 και ξέρω να παίζω κάποιο μουσικό όργανο ή να μιλάω μια ξένη γλώσσα, θα μου δώσει 10.000 λίρες για να αγοράσω ένα Rolex» λέει η ίδια ενώ μιλώντας στην Daily Mail ο πατέρας της ανέφερε ότι θέλει να ενθαρρύνει την κόρη του να μάθει ξένες γλώσσες και να παίζει μουσικά όργανα για να διευρύνει τους ορίζοντες της.

jdfhdsfa1

«Ο καθένας έχει στόχους και θέλω να της δώσω ευκαιρίες και να την ενθαρρύνω. Μακάρι να μπορούσα να έχω μάθει και εγώ να παίζω μουσικά όργανα ή να μιλάω διαφορετικές γλώσσες όταν ήμουν στην ηλικία της. Δουλεύω με ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν πέντε διαφορετικές γλώσσες και είναι φανταστικό» λέει χαρακτηριστικά. Σε όσους τον κρίνουν για τα πανάκριβα πράγματα που της παίρνει λέει ότι κάνει την κόρη του ευτυχισμένη και θέλει να την ευχαριστεί οπότε δεν τον απασχολούν τα σχόλια.

jdfhdsfa3jdfhdsfa4jdfhdsfa2