Η νεαρή Kylie Garth από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας είναι εθισμένη στο να κάνει συνεχώς αλλαγές στο σώμα της, ακόμη κι ακραίες, ενώ οι πρόσφατες παραμορφώσεις στο πρόσωπό της λέει ότι την έκαναν να αισθάνεται καλύτερα.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, ήταν ένα ανασφαλές παιδί και μία έφηβη χωρίς αυτοπεποίθηση, κάτι που άλλαξε όταν τρύπησε για πρώτη φορά τα χείλη της. Τώρα έχει κάνει τρύπες και τατουάζ σε πολλά μέρη του σώματός της και ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη γυναίκα στην Αυστραλία που έχει κάνει στα δύο μάτια της τατουάζ. Η Kylie εξήγησε: «Όταν ήμουν 14 ετών, ήμουν ντροπαλή και είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αλλά τότε αποφάσισα να κάνω στα χείλη μου τρύπα. Όταν κοίταξα στον καθρέφτη και είδα το αποτέλεσμα, πραγματικά μου άρεσε αυτό που έβλεπα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Από τότε και μετά άρχισα να κάνω δεκάδες τατουάζ και piercings, όσο μεγάλωνα».

Η ίδια άρχισε να κάνει στη συνέχεια διάφορες αλλαγές στο σώμα της και να πειραματίζεται όπως να χαράζει ή να καίει το δέρμα της, κάνοντας διάφορα σχέδια σε αυτό. «Υπάρχει μια γρατζουνιά στο μάγουλο και το μέτωπό μου στο σχήμα της καρδιάς και ενός μισοφέγγαρου. Το δέρμα μου ήταν “σκαλισμένο” με αυτά τα σχήματα και από τη στιγμή που σχηματίστηκαν οι ουλές, έκανα τατουάζ πάνω τους με ένα απαλό ροζ και λευκό», αναφέρει και προσθέτει ότι έκοψε και τη γλώσσα της, αργότερα, σε δύο τμήματα.

Το τελευταίο από τα εγχειρήματά της είναι το τατουάζ μέσα στα μάτια, το οποίο παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι που ήθελε να το κάνει για πολύ καιρό λέγοντας: «Λαχταρούσα να κάνω στα μάτια μου τατουάζ για χρόνια. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι μετέτρεψα το λευκό των ματιών μου σε ένα διαφορετικό χρώμα. Συχνά θαύμαζα τους άλλους ανθρώπους που το είχαν και επιτέλους έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Όταν ξύπνησα την επόμενη μέρα (που έκανα το τατουάζ) τα μάτια μου είχαν ένα πανέμορφο ανοιχτό μπλε χρώμα. Το λάτρεψα!»

Η Kylie θεωρεί ότι δεν είναι μια ακραία επέμβαση στο σώμα της, καθώς υπάρχουν ακόμη πιο δύσκολες και παράξενες απ’ αυτές, ενώ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να σταματήσει να παραμορφώνει και να κάνει αλλαγές στο σώμα της. «Δεν είναι μόνο ότι αλλάζω αυτό που βλέπετε αλλά μπορεί να επιφέρει αλλαγή στον τρόπο που αισθάνομαι εσωτερικά. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί κάνω αυτά τα πράγματα στο σώμα μου και πιστεύουν ότι είναι μάλλον παράξενο. Αλλά εγώ πραγματικά αισθάνομαι άνετα με το δέρμα μου όταν κάνω αυτές τις διαδικασίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορώ να κοιτάζω στον καθρέφτη και να αγαπώ το πρόσωπό μου», καταλήγει δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει. allages2 allages3 allages4 allages5 allages6