Από ‘κει που δεν το περίμενε την πάτησε ένας μαφιόζος στην Ιταλία! Ο άντρας είχε καταφέρει να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά η έγκυος φίλη του τον πρόδωσε άθελά της μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Οι αρχές ήρθαν στα χνάρια του κακοποιού, όταν η φίλη του ανέβασε φωτογραφίες, όπου πίσω απ΄αυτήν μπορούσε να διακρίνει κανείς το εστιατόριο, στο οποίο βρίσκονταν οι δυο τους. Η αστυνομία της Ιταλίας ειδοποίησε τις αντίστοιχες ισπανικές αρχές και τελικά ο Salvatore D’Avino συνελήφθη.

Ο άντρας είναι μέλος μιας γνωστής μαφίας, ενώ μέχρι τώρα ήταν στη λίστα της αστυνομίας με τους τοπ καταζητούμενους, καθώς είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για διακίνηση ναρκωτικών.

Μπορεί να συνελήφθη στην Ισπανία, αλλά ο Salvatore D’Avino βρισκόταν για αρκετό διάστημα στο Μαρόκο, όπου διέφευγε της αστυνομίας.

«Δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν τον συλλάβαμε. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία κυνηγητού πίστευε ότι μπορούσε να ζήσει ελεύθερος. Όταν ρώτησε πώς βρεθήκαμε στα βήματά του και του εξηγήσαμε δεν χάρηκε καθόλου», είπε αστυνομικός αργότερα.