Ο αμερικανός Πάστορας, γνωστός για τα αντι-ομοφυλοφιλικά ξεσπάσματά του, Steven Anderson ξαναχτύπησε και είναι ακόμα πιο θυμωμένος από ποτέ-γράφουν τα  τοπικά μίντια.

Στην τελευταία του ομιλία, ο πατέρας 8 παιδιών τοποθετήθηκε αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, λέγοντας ότι το φταίξιμο βαραίνει αποκλειστικά τα θύματα του Μπατακλάν, καθώς επέλεξαν να παρακολουθήσουν μια «αμαρτωλή» συναυλία.

Μιλώντας συγκεκριμένα για τον παραπάνω συναυλιακό χώρο, όπου εμφανιζόταν live το συγκρότημα Eagles Of Death Metal, είπε σχετικά: «Όταν πας σε μια συναυλία ντεθ μέταλ μουσικής, κάποιος θα σκοτωθει. Ξέρετε, υμνούν τον διάβολο και τότε, ξαφνικά αρχίζει και πεθαίνει κόσμος!», είπε στο κήρυγμά του.

Πάντως, οι Eagles Of Death Metal δεν είναι μια ντεθ μέτα μπάντα, αλλά ένα ροκ συγκρότημα-το όνομά της είναι κάπως σαριτικό.

Συνεχίζοντας με τον Anderson, ο ίδιος είπε, επιπλέον, στο λόγο του: «Αγαπάς τον θάνατο, αγόρασες εισιτήριο, σου αρέσει να λατρεύεις τον σατανά! Λοιπόν, η θρησκεία του σατανά θα σε πυροβολήσει! Εννοώ, αυτό θα έπρεπε να σκέφτονται από πριν, όσοι σκέφτονται να πάνε σε τέτοιες συναυλίες!».

Κατά το παρελθόν, ο «θεόσταλτος» αυτός άνθρωπος, είχε προτείνει οι ομοφυλόφιλοι να εκτελούνται από την κυβέρνηση.