Ο «ιπτάμενος» Wil ξαναχτυπά!

Σε ιδρύματα για το σύνδρομο Down τα έσοδα από το ημερολόγιο του 2016 - Δείτε φωτογραφίες


ΚΟΣΜΟΣ
9:45
14/10/2015
Ο «ιπτάμενος» Wil ξαναχτυπά!
1
loading

Τη δεύτερη φωτογραφική συλλογή με τον γιο του Wil να… πετά κυκλοφόρησε ο φωτογράφος Alan Lawrence από τη Γιούτα των ΗΠΑ. Ο Lawrence, πατέρας έξι παιδιών, είχε πρωτοδημοσιεύσει τις «πειραγμένες» φωτογραφίες όταν ο Wil, που έχει σύνδρομο Down, ήταν 18 μηνών. «Σβήνοντας» τον εαυτό του από την τελική φωτογραφία ο φωτογράφος δημιουργεί την οφθαλμαπάτη πως ο μικρός πετά.

Ο Alan, μοιράζεται τις φωτογραφίες του Wil στο blog του και στον λογαριασμό του στο Instagram και μετά τη θετική απήχηση που είχαν οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού, αποφάσισε να τις εκδώσει σε ημερολόγιο με σκοπό να διαθέσει τα έσοδα σε δύο ιδρύματα για παιδιά με σύνδρομο Down.

«Όταν ο Wil ήταν πιο μικρός ξάπλωνε στην κοιλιά του και σήκωνε τα χέρια και τα πόδια του σαν να πετούσε. Ήταν κάτι που δεν έκανε κανένα από τα μεγαλύτερα παιδιά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του εξηγώντας από πού εμπνεύστηκε τις φωτογραφίες του «ιπτάμενου Wil».

«Ο Wil φέρνει φως στην οικογένειά μας, άνοιξε πάρα πολλές πόρτες για μας και τα αδέλφια του», λέει σήμερα και περιγράφει πόσο συγκινήθηκε όταν είδε έτοιμο το ημερολόγιο του 2016 με τίτλο «Wil Can Fly».

«Ελπίζουμε όλοι να θυμούνται πως οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μπορούν να κάνουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους- μπορούν και να πετάξουν», γράφει στο blog του.

fathetrman1 fathetrman2 fathetrman3 fathetrman4 fathetrman5 fathetrman6 fathetrman7 fathetrman8 fathetrman9 fathetrman10 fathetrman11 fathetrman12

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

    Αγάπη... μπορεί να κάνει θαύματα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει