Στέλνει πίσω στην Κροατία τους μετανάστες η Σλοβενία

Διέκοψε την κυκλοφορία των τραίνων στην κύρια γραμμή που συνδέει τις δύο χώρες


ΚΟΣΜΟΣ
3:01
18/09/2015
Στέλνει πίσω στην Κροατία τους μετανάστες η Σλοβενία
3
loading

Στην επιβεβαίωση ότι η Σλοβενία διέκοψε την κυκλοφορία των τραίνων στην κύρια γραμμή που συνδέει τη χώρα με την Κροατία, στο συνοριακό σημείο Ντόμποβα, επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές ενώ όπως διευκρίνισαν σταμάτησαν κι ένα τραίνο που μετέφερε περίπου 150 μετανάστες προς τη χώρα.

«Η υπηρεσία για το επιβατικό κοινό δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή» επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Αλένκα Ντρένικ. Νωρίτερα, αστυνομικός εκπρόσωπος στα σύνορα είχε αναφέρει πως οι μετανάστες που επιβιβάζονταν στο τραίνο θα μεταφερθούν στην Κροατία το συντομότερο δυνατό».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar giannis alex

  Είπαμε ζούμε στην Ελλάδα του Αλέσι και της Τασίας.
  Ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές φυλακές .

 2. avatar bs

  Ήδη το 6% περίπου του πληθυσμού τις Ελλάδας ήταν μουσουλμάνοι πριν 1-2 χρονια. Τώρα τουλάχιστον το 20%. Βάλε και τα 3 εκατομμύρια που περιμένουν να περάσουν από την Τουρκια. Σας βλέπω του χρόνου να είσαστε μουσουλμανική αποικία. Δορυφόρος τις Τουρκίας έχετε καταντήσει. Καλά κάναν αυτοί που έφυγαν στο εξωτερικό αλλα πως πουλάς ακίνητα στην Ελλάδα? Μάλλον τίποτα Πακιστανοί θα αγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας.

 3. avatar Μαντέψτε που θα εγκλωβιστούν

  http://www.newsbeast.gr/world/arthro/1948948/i-servia-den-tha-dechthi-tin-antistrofi-roi-metanaston-apo-tin-oungaria

  «Αν θέλουν [οι Ούγγροι] να τους στείλουν πίσω, θα χρειαστεί να τους ξαναστείλουν στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη χώρα εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς δεν θα τους δεχθούμε, ακόμα και αν χρειαστεί να στείλει η Σερβία το στρατό της στα σύνορα»

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει