Σοκαρισμένος είναι μαθητής στη Βρετανία καθώς αναγκάστηκε από τη δασκάλα του να μελετήσει χωριστά από τους συμμαθητές του για μια ολόκληρη ημέρα επειδή δεν φόρεσε το σωστό παντελόνι στο σχολείο.

Ο Λιούις Κόμπερ, ηλικίας 15 ετών, αντί να φορέσει την ενδυμασία που προβλέπει ο κανονισμός του σχολείου, φόρεσε ένα τζιν παντελόνι χρώματος γκρι μιας και η μητέρα του είχε βάλει τη στολή για πλύσιμο.

Η μητέρα του μαθητή απέστειλε μάλιστα και γράμμα στην δασκάλα του εξηγώντας τους λόγους που ο γιος της φόρεσε το συγκεκριμένο παντελόνι, ωστόσο εκείνη την αγνόησε.

Στη συνέχεια η μητέρα απευθύνθηκε στη διευθύντρια του σχολείου από την οποία έλαβε την εξής απάντηση: «Οι υπεύθυνοι του σχολείου θεωρούν ότι το να φοράει κανείς στολή στο σχολείο αποτελεί μέρος των κανόνων ηθικής και η πλειοψηφία των γονέων το κατανοούν και μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας αυτή.

Όταν ένας μαθητής έρχεται στο σχολείο φορώντας ρούχα που δεν αρμόζουν στην περίσταση υποβιβάζει τα δεδομένα του σχολείου και υποχρεώνει το προσωπικό να σπαταλάει χρόνο καθώς ασχολείται με ένα τέτοιο θέμα».