Υπάρχει ο φόβος της απαγωγής ή το να μη βρείτε χαρτί τουαλέτας, αλλά αυτό δεν αποτελεί αντικίνητρο για όσους επιλέγουν τις διακοπές τους στη Βενεζουέλα. Ωστόσο, οι σκληραγωγημένοι ταξιδιώτες παραμένουν απτόητοι από τις ιστορίες- πραγματικές ή υπερβολικές- για το έγκλημα στη χώρα της Νότιας Αμερικής και κλείνουν εισιτήριο στο μέρος που προσφέρει φτηνές διακοπές.

Ο φωτογράφος του Reuters, Carlos Garcia Rawlins φωτογραφίζει τουρίστες οι οποίοι εκθειάζουν τις φτηνές διακοπές τους  στη Βενεζουέλα. «Είναι τρέλα! Η μπύρα κοστίζει λίγες πένες», λέει οπ Βρετανός Matthew Napier, την ώρα που λιάζεται σε παραλία με την φίλη του.

Αν και η χώρα έχει υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας, αρκετοί τουρίστες μάλλον αδιαφορούν για τις προειδοποιήσεις: «Μας βομβαρδίζουν με το ότι δεν μπορούμε να βγούμε στους δρόμους», λέει ο 31χρονος Argentine Juan Suso ο οποίος αγνοεί τις όποιες συμβουλές και βγαίνει βόλτες στους δρόμους του Καράκας.

«Είναι τόσο φτηνά που είναι γελοίο», προσθέτει.

paradaism6 paradaism1 paradaism2 paradaism3 paradaism4 paradaism5

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.