Ο 28χρονος Βούλγαρος Deyan Deyanov που την περασμένη Παρασκευή αποκεφάλισε μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών μια 60χρονη γυναίκα σε ένα κινέζικο σουπερμάρκετ στην Τενερίφη της Ισπανίας, ενδέχεται να μιμούνταν τον αγαπημένο του ήρωα από την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Predator». Μάλιστα, είχε κάνει τατουάζ στο χέρι του με σύμβολα και «γλώσσα» που χρησιμοποιούσαν οι ήρωες της ταινίας.

Ο ίδιος μιλούσε με ιδιαίτερο ζήλο για την ταινία, όπου πλάσματα επιστημονικής φαντασίας σκοτώνουν τα θύματά τους… για πλάκα!

Έλεγε στους φίλους του ότι του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο οι θηρευτές εντόπιζαν τα θύματά τους και τους έκοβαν τα κεφάλια.

Ο 28χρονος φαίνεται ότι ακολούθησε τη Jennifer Mills-Westley, στους δρόμους της πόλης και αφού τη μαχαίρωσε 14 φορές της έκοψε το κεφάλι, περιφέροντας το στο δρόμο.

Ο Deyanov είναι γόνος πολυεκατομμυριούχου, που κάποια στιγμή έπεσε στα ναρκωτικά και διέφυγε στην Ευρώπη. Μεγάλωσε μέσα στην πολυτέλεια και δούλευε ως μεσίτης ακινήτων προτού τον «κερδίσουν» η κάνναβη, η κοκαΐνη και η ηρωίνη.