Ο Ross Davidson, πρώην τραγουδιστής των Spandau Ballet, κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον πέντε γυναίκες την τελευταία δεκαετία, ακόμα και όταν κοιμόντουσαν, ενώ περιγράφεται πως είχε μανία με το σεξ.

Ο μουσικός γνωστός και ως Ross Wild έγινε frontman της βρετανικής μπάντας το 2018, ενώ απέκτησε δημοφιλία από τη συμμετοχή σε μιούζικαλ, έγραψε η The Sun σε σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα, με τον εισαγγελέα Richard Hearnden ο 36χρονος κατηγορούμενος είχε «ασυνήθιστη επιθυμία» για να συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις, σε βαθμό που φέρεται για να ένα διάστημα να απαιτούσε να κάνει σεξ έξι φορές την ημέρα.

«Είναι νέος, τραγουδάει, παίζει κιθάρα και λέγεται ότι είναι γοητευτικός και χαρισματικός. Διαθέτει όμως, μια σκοτεινή πλευρά που δεν είναι το πρώτο πράγμα που πολλές γυναίκες και κορίτσια παρατηρούν πάνω του», είπε ο Hearnden.

Ο Ross Davidson

Παράλληλα, σημείωσε ότι και οι πέντε γυναίκες που κατήγγειλαν τον Davidson, συνηγορούν στο γεγονός πως ο τραγουδιστής ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο μοντέλο δράσης. Με βάση τη δικογραφία, ασκούσε πίεση για σεξ και όταν δεν πραγματοποιούνταν η επιθυμία του, βίαζε τις γυναίκες την ώρα που κοιμόντουσαν για να βρει λιγότερη αντίσταση, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε.

Μάλιστα, μια κοπέλα φέρεται να τη βίασε σε σινεμά στις Κάννες, την ώρα που κοιμόταν κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας που συμμετείχε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Η υπεράσπιση του τραγουδιστή ισχυρίστηκε πως έγινε συναινετικό σεξ σε όλες τις περιπτώσεις και ότι σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχε συναίνεση για παιχνίδι ρόλων, με τις γυναίκες να δέχονται να προσποιηθούν τα θύματα βιασμού.

Αυτοί οι ισχυρισμοί φέρεται να μην έχουν πείσει τις βρετανικές αρχές, έγραψε η ιστοσελίδα courtnewsuk.co.uk. Έτσι, ζητούν να ανοίξουν στόματα, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν κατά συρροή βιαστή τον Ross Davidson, όμως ακόμη δεν μπορούν να προβούν σε παραπάνω ενέργειες, γιατί δεν έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη.