Μια γυναίκα στο Λονδίνο έσπρωχνε και χτυπούσε αγνώστους μόνο και μόνο για να γίνει διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το παρατσούκλι «Δεσποινίς Μίζι».

Η κοπέλα φαίνεται σε αρκετά βίντεο που ανέβηκαν στα social media να επιτίθεται σε περαστικούς στο Λονδίνο, τόσο στο Μετρό όσο και σε ένα σούπερ μάρκετ, και στις σκάλες έξω από το εμπορικό κέντρο Westfield Stratford.

Η γυναίκα φορούσε πάντα κουκούλα όταν προσέγγιζε τα θύματα της και σε ένα βίντεο από το Co-op και το Underground, τη δείχνει να ρίχνει αρκετά γροθιές έξω από το Mall.

Σε μια άλλη καταγραφή η γυναίκα φαίνεται να χτυπάει μια γυναίκα στο πρόσωπο σε ένα τρένο του Λονδίνου, γονατίζοντας το θύμα της: «Μην με κοιτάς έτσι ξανά» προκαλεί η επιθετική γυναίκα καθώς επιβάλλεται στο θύμα της, που κάθεται αθώα και κοιτά το τηλέφωνό της.

Μια άλλη γυναίκα που καταγράφει τη σύρραξη φαίνεται να ενθαρρύνει την «influencer» λέγοντας «χτύπα, χτύπα».

«Σου ορκίζομαι στον Θεό, θα σε χτυπήσω στο πρόσωπο» συνεχίζει η γυναίκα, προτού της ρίξει γροθιά στη μύτη.

«Καταλαβαίνεις, γ…» φωνάζει και χτυπάει ξανά στο έκπληκτο θύμα της ενώ αυτή ζητά βοήθεια με το πλήθος να τρέχει μακριά από τον πανικό.

Σε ένα άλλο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να επιτίθεται έναν εργαζόμενο σε ένα κατάστημα Co-op, τον χτυπάει στο πρόσωπο πριν τραβηχτεί μακριά και με θράσος του είπε: «Σου ορκίζομαι στον Θεό, αν με χτυπήσεις θα καλέσω εγώ τους μπάτσους»

Ένα τρίτο βίντεο, που αναφέρεται στην ίδια, φαίνεται να τη δείχνει να επιτίθεται σε μια άλλη γυναίκα έξω από το Stratford Shopping Centre, στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Φορώντας ένα κόκκινο καπέλο, μαύρο μπουφάν και μαύρα μίνι σορτς, η αγριόγατα φαίνεται να τραβάει τα μαλλιά του θύματός της πριν της ρίξει μια δεξιά γροθιά στο πλάι του κεφαλιού της όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία και η σύλληψη καταγράφηκε κι αυτή σε βίντεο.

Τα βίντεο θύμιζαν αυτά που γυρίστηκαν από τον Mizzy, με το πραγματικό του όνομα, Bacari-Bronze O’Garro, ο οποίος καταδικάστηκε γιατί εισέβαλε σε άγνωστα σπίτια για τον ίδιο λόγο.