Ένας πατέρας 49 ετών αποφάσισε «να ζήσει» τη ζωή του και κρυφά κυνηγούσε τις φίλες της κόρης του, μέχρι που κατάφερε να αποπλανήσει ένα κορίτσι και να το αφήσει έγκυο, ενώ στη συνέχεια πήρε στο σπίτι του.

Ο David Wilcox είχε πάθος να πηγαίνει με μικρότερες γυναίκες, όμως δυσκολευόταν να βρει νεαρό ταίρι. Έτσι, θεώρησε ότι περισσότερες πιθανότητες θα είχε με τις φίλες της 23χρονης κόρης του, που γνώριζε από μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, προσέγγιζε τις γυναίκες χωρίς να αποκαλύψει κάτι στο παιδί του, μέχρι που έπεισε την κολλητή της Gina και έκαναν κρυφή σχέση, ενώ στη συνέχεια άφησε έγκυο.

Όταν ο David έμαθε για την εγκυμοσύνη, πήρε την Gina στο σπίτι του και μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις από την κόρη του Joni, που διαφώνησε με τη σχέση και χαρακτήρισε «πόρνη» τη φίλη της.

«Έκρυψαν τη σχέση τους και με χρησιμοποίησαν για να βλέπουν ο ένας τον άλλον… Δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά την άφησε έγκυο και θέλει το παιδί, ενώ ψάχνει σεξ», είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Dr. Phil», στην οποία μίλησε δημόσια για να εκθέσει τον πατέρα της, μήπως αλλάξει γνώμη.

Εντούτοις, ο άνδρας όχι μόνο δεν πήρε πίσω τις αποφάσεις του, αλλά αποφάσισε να διακόψει και τις σχέσεις μαζί της, δηλώνοντας ότι «θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Μου αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες απλά, δεν κάνω κάποιο έγκλημα».

Η Joni διέκοψε τελικά τις σχέσεις με την πρώην φίλη της, ενώ δεν μιλάει και στον πατέρα της, τον οποίο πλέον συνέχεται να βλέπει.