Αποσβολωμένοι έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου από την ιστορία μιας νεαρής, η οποία μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, αλλά έχει κάνει δύο γάμους και πάρει δύο διαζύγια, ενώ ποδοσφαιριστές πέφτουν στα πόδια της και την παρακαλάνε να είναι μαζί τους.

Η Nikia Marshall σε ηλικία 16 ετών ανέβηκε για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν δέχτηκε πρόταση από έναν Αμερικανό, ο οποίος την έπεισε να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, ανέφερε η The Sun.

«Ήμουν μικρή, αθώα και τον ερωτεύτηκα», είπε η γυναίκα σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok και πρόσθεσε «επιπλέον με έπεισε το γεγονός, ότι θα έπαιρνα χαρτιά για μείνω στις ΗΠΑ, οπότε δέχτηκα αμέσως».

@mikeandnikia

😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ mate where are all the men with no drama nowadays fmlll🥲🥲🥲

♬ original sound – MIKE&NIKIA

Το ζευγάρι έμεινε στην Καλιφόρνια και εκεί η Nikia γνώρισε έναν Ρομά και ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού. Τελικά, της έκανε πρόταση γάμου, γιατί ήθελε να μείνουν μαζί και «σύμφωνα με τις παραδόσεις των τσιγγάνων μόνο οι παντρεμένοι μπορούν να κοιμούνται κάτω από την ίδια στέγη».

«Ο Joe παρακαλούσε να τον παντρευτώ και εγώ είμαι ένα εύκολο κορίτσι, οπότε πήγαμε στο ληξιαρχείο», είπε η 25χρονη και ανέφερε ότι το γαμήλιο γεύμα έγινε σε κατάστημα McDonalds.

Στη συνέχεια χώρισε και με αυτόν, ενώ πλέον είναι μόνη και ψάχνει σύντροφο, αλλά όχι παντρεμένο, πόσο μάλλον με παιδιά. Μάλιστα, υποστήριξε πως δέχεται συνέχεια προτάσεις γάμου από ποδοσφαιριστές, αλλά τις απορρίπτει, αφού κανείς δεν τηρεί τα απαραίτητα κριτήρια για εκείνη.

@mikeandnikia

See you all in 20 minutes❤️❤️❤️❤️

♬ original sound – MIKE&NIKIA