Με το «στόμα ανοιχτό» έμεινε μια μέλλουσα νύφη τη μέρα του γάμου της, γιατί τη στιγμή που έφτασε στην εκκλησία, είδε την κουνιάδα της να έχει ντύσει με λευκά ρούχα το μωρό της και να απαιτεί να γίνει εκείνη τη στιγμή η βάφτιση, ενώ είχε φέρει και καλεσμένους χωρίς να ρωτήσει.

Το απίστευτο περιστατικό δημοσιεύτηκε στο Reddit από τη γυναίκα με βάση τη Mirror, όπου σημείωσε ότι η αδερφή του συζύγου «κρατάει μούτρα μέχρι και σήμερα», παρότι στο τέλος πέρασε το δικό της.

Όλα έγιναν πριν από δύο χρόνια, όταν η γυναίκα πήγε στην εκκλησία να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Τότε, εμφανίστηκε στα σκαλιά η κουνιάδα κρατώντας το μωρό της και είπε «γεια σας. Ήρθα κι εγώ για τα βαφτίσια. Μίλησα με τον ιερέα και έχει συμφωνήσει».

Νύφη και γαμπρός σάστισαν στο άκουσμα της είδησης και πρότειναν η βάφτιση να γίνει την επόμενη εβδομάδα, με τους ίδιος να προθυμοποιούνται να αναβάλουν το ταξίδι του μέλιτος.

Ωστόσο, η κουνιάδα έκανε καυγά και ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν γρήγορα τα δύο μυστήρια, γιατί περίμεναν οι δικοί της καλεσμένοι, που θα έτρωγαν στο τραπέζι του γάμου, το οποίο πλήρωσε το ζευγάρι. Έτσι, μπροστά στο ενδεχόμενο να δημιουργούν κι άλλα απρόοπτα, συμφώνησαν και μετά από λίγο έγινε και η βάφτιση.

«Πήρε ότι ήθελε εκείνη τη μέρα και το μωρό ήταν το επίκεντρο σε όλες τις φωτογραφίες. Δεν μπόρεσα να χαρώ την πιο σημαντική μέρα της ζωής μου και δεν την ενδιαφέρει. Μέχρι και σήμερα πετάει σπόντες και λέει πως σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου. Ευτυχώς, δεν μας χρέωσε τη βάφτιση και μόνο τους καλεσμένους της…», έγραψε η γυναίκα στην ανάρτηση.

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» και πολλοί χρήστες του Reddit πρότειναν να απομακρυνθεί το ζευγάρι από κοντά της, γιατί στο μέλλον ενδεχομένως να δημιουργήσει ξανά πρόβλημα, ειδικά όσο μεγαλώνει το παιδί της.