Σε σύγχυση βρίσκεται μια γυναίκα που έμεινε έγκυος μετά από μαραθώνιο σεξ με τον πρώην σύζυγο, γιατί δεν θέλει το παιδί και αυτός έχει προχωρήσει στη ζωή του, αφού βρίσκεται σε σοβαρή σχέση.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 10 χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά ηλικίας πέντε, οκτώ και 10 ετών, αλλά χώρισαν μετά από αίτημα της γυναίκας, γιατί «ο γάμος τους έγινε πλατωνικός».

Ωστόσο, κράτησαν φιλικές σχέσεις, με την ίδια να περιγράφει ως «στοργικό πατέρα» και «πρότυπο συζύγου» τον πρώην. Μετά από λίγο καιρό ο άνδρας έκανε σοβαρή σχέση και σύστησε στα παιδιά τη νέα γυναίκα στη ζωή του, με εκείνα να την αποδέχονται, σύμφωνα με τη Mirror.

Τα πράγματα όμως πήραν απροσδόκητη τροπή, όταν μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο το πεντάχρονο παιδί τους. «Στο νοσοκομείο ήρθαμε κοντά και είπε ότι ακόμη είμαι η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του. Θυμήθηκα γιατί τον παντρεύτηκα και πως ήταν πάντα εκεί για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Έγκυος γυναίκα κρύβεται κάτω από μαξιλάρι

Έτσι, πέρασαν το βράδυ στο σπίτι της και έκαναν σεξ μέχρι το πρωί. Την επόμενη μέρα συμφώνησαν πως δεν μετανιώνουν για τη νύχτα πάθους, αλλά δεν πρέπει να την επαναλάβουν. Όμως η ζωή τους επιφύλαξε μια έκπληξη.

«Δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλάξεις και τελείωσε μέσα μου. Γενικά, μπορούσα να τεκνοποιήσω πολύ εύκολα και ποτέ δεν δυσκολεύτηκα να μείνω έγκυος, το αντίθετο μάλιστα. Εκείνο το βράδυ δεν σκέφτηκα τι μπορούσε να γίνει και πλέον περιμένω ένα τέταρτο παιδί που δεν θέλω, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Η κοπέλα του δεν γνωρίζει και αυτός είπε να διαλέξω τι θέλω, αλλά δεν ξέρω, είμαι σε απόγνωση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου πρότειναν να επισκεφτεί ειδικό για να ξεκαθαρίσει τα αισθήματα της πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως υποσυνείδητα ήθελε να μείνει έγκυος, σε μια προσπάθεια να σμίξει ξανά με τον πρώην σύζυγο που χώρισε.