Το προσωνύμιο «θηλυκός Άντριου Τέιτ» απέκτησε μια νεαρή, που υποστηρίζει την θεωρία της παραδοσιακής νοικοκυράς και πιστεύει πως η γυναίκα πρέπει να υποτάσσεται στον άντρα, με το διαζύγιο να αποτελεί απαγορευμένη λέξη.

Η Hannahlee Yoder κάνει θραύση στο TikTok για τα βίντεο που ανεβάζει και εμφανίζεται ντυμένη με ρούχα του 1950, σύμφωνα με την The Sun, ενώ παροτρύνει κι άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής της. Μάλιστα, ακολουθεί 9 αυστηρούς κανόνες, που σύμφωνα με την ίδια προέρχονται από τη Βίβλο και «πρέπει να δείχνουν το δρόμο σε κάθε σωστή Χριστιανή».

Αρχικά, θεωρεί «τον άντρα αρχηγό του σπιτιού», με τη γυναίκα «να μην αμφισβητεί την εξουσία του», ενώ απαγορεύεται να εκφράσει παράπονα για τον σύζυγο σε κάποιο άλλο άτομο.

Έπειτα, δεν πρέπει να τού μεταδίδει τα ελαττώματα της, ενώ πρέπει να μάθει στα παιδιά να υποτάσσονται στο σύζυγο και να ακολουθούν το παράδειγμα της. Επίσης, θεωρεί σημαντικό το ζευγάρι να προσεύχεται τακτικά μαζί, αλλά και να μην «μπερδεύουν τους ρόλους τους, λόγω της οικειότητας στη σχέση».

Εντούτοις, οι δύο τελευταίοι κανόνες έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις, γιατί πιστεύει ότι οι διαφωνίες πρέπει να μένουν μέσα στην οικογένεια και να μπαίνουν κάτω από το χαλί, ενώ διαφωνεί με το διαζύγιο. «Το διαζύγιο δεν είναι επιλογή, ούτε λέξη που πρέπει να προφέρεις, έστω για πλάκα», είπε χαρακτηριστικά.

@hannahlee.yoder

Here are some ways I submit to my husband! I would love to hear yours 👇🏼 PS: be on the lookout for our YouTube video this week 🩵

♬ original sound – Hannahlee Yoder

Τα βίντεο της έχουν συγκεντρώσει πολλές αντιδράσεις, με ορισμένους να γελάνε πιστεύοντας ότι κάνει πλάκα για τη δημοσιότητα, ενώ άλλοι συμφωνούν μαζί της, αναφέροντας «μακάρι όλες οι γυναίκες να μας υπηρετούσαν, γιατί εκεί είναι η θέση τους».

Όμως, αρκετοί βρίσκουν μισογυνιστικές και σεξιστικές τις απόψεις της, τονίζοντας πως «αν φτάσαμε στο σήμερα, οφείλεται στο γεγονός ότι η γυναίκα είναι ισότιμη με τον άντρα». Παράλληλα, άλλοι ανέφεραν ότι «κανένας άνθρωπος δεν είναι υποχείριο κανενός» και υπήρξαν ορισμένοι που υποστήριξαν πως πρέπει να επισκεφθεί ειδικό.

@hannahlee.yoder

If yall blow this up– I can thrift more 🪴🙏

♬ original sound – Hannahlee Yoder