Μια νεαρή γυναίκα γνώρισε σε πάρκινγκ δημοτικού σχολείου έναν άντρα κατά 33 χρόνια μεγαλύτερο της και η χαλαρή σχέση εξελίχθηκε σε σοβαρό δεσμό παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, με αποτέλεσμα να παντρευτούν και τώρα να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η 24χρονη Bekah τον Μάρτιο του 2020 γνώρισε τον 57χρονο Tim σε εφαρμογή γνωριμιών και κανόνισαν να βρεθούν από κοντά, ανέφερε η The Sun. Ωστόσο, επειδή όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά, λόγω του κορονοϊού, κανόνισαν το ραντεβού σε πάρκινγκ ενός δημοτικού.

«Ήμουν 21 ετών και δεν έψαχνα για σχέση, απλώς ήθελα κάποιον να βγαίνω. Γνώρισα τον Tim και δεν περίμενα να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, ούτε και ο ίδιος», είπε η γυναίκα.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά από λίγο καιρό όμως και έμειναν μαζί, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Πλέον, έχουν πάρει δύο σκυλιά και με μια βάρκα κάνουν τον γύρο του κόσμου, δημοσιεύοντας συχνά βίντεο και φωτογραφίες από τα ταξίδια τους.

Εντούτοις, ορισμένες φορές δέχονται αρνητικά σχόλια για την διαφορά ηλικίας τους, με την Bekah να δικαιολογεί τη συγκεκριμένη αντίδραση, αλλά να τονίζει πως αγαπάει τον σύζυγό της.

«Τον θέλω για αυτό που είναι, όχι για τα λεφτά του. Που δεν έχει κιόλας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «δεν θα πω ποτέ ότι η ηλικία είναι ένας αριθμός. Είναι λογικό να φοβούνται κάποιοι, αλλά η σχέση μας λειτουργεί».