Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι βρήκε τον τρόπο να συνδυάζει τις διακοπές με την περιποίηση του σώματος της, καθώς επιδίδεται σε τουρισμό ομορφιάς, με αποτέλεσμα να έχει εξοικονομήσει 40.000 δολάρια από επεμβάσεις.

Η 29χρονη Bryn Elise Wright από το Κολοράντο των ΗΠΑ ταξιδεύει σε διάφορες χώρες που προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης σώματος σε φθηνές τιμές, οπότε τα λεφτά που γλιτώνει από τους αισθητικούς, τα δίνει για να κάνει διακοπές.

«Οι τιμές στις ΗΠΑ είναι στα ύψη, οπότε άρχισα να ψάχνω λύσεις στο εξωτερικό. Βρήκα μια Instagrammer στην Κωνσταντινούπολη και υποσχέθηκε να φτιάξει τα μαλλιά μου με 500 δολάρια, ενώ εδώ η τιμή είναι 4.500. Νόμιζα ότι έγινε λάθος στη συνεννόηση, μέχρι που επισκέφθηκα την Τουρκία. Ξαφνικά, όλα άλλαξαν για μένα», δήλωσε η 29χρονη με βάση την New York Post.

Πλέον, έχει επισκεφθεί περισσότερα από 14 κράτη, όπως η Τουρκία, η Γαλλία και η Ταϊλάνδη. Παράλληλα, υποστηρίζει πως εξοικονόμησε 10.000 δολάρια σε επεκτάσεις μαλλιών, 10.000 δολάρια σε οδοντιατρικές θεραπείες και άλλα 20.000 δολάρια σε νοσοκομειακή παραμονή.

«Αυτή η πρακτική μού έχει σώσει τόνους χρημάτων. Δεν θα την άλλαζα με τίποτα», είπε η Wright, που σχεδιάζει τα επόμενα ταξίδια της, αλλά και τις θεραπείες της.

@bryn.elise

Replying to @uibvfdxvhygccc My Stylist @BilalKaratay 💇‍♀️✨You can just ask him for a quote!

♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic – Kenji Ueda