Μια γυναίκα τσακώθηκε άσχημα με την φίλη της, επειδή δεν θέλει να φέρνει τον σύζυγό της σε δείπνο, γιατί ο άνδρας τρώει τόσο πολύ, που κάθε φορά ξεμένει από φαγητό και δεν έχει λεφτά να πάρει περισσότερο.

Σύμφωνα με την Mirror, η γυναίκα έγραψε στο Reddit, ότι της αρέσει να διοργανώνει δείπνα με τις φίλες της και πάντα προσκαλεί τους συντρόφους ή συζύγους. Ωστόσο, ο άνδρας που είναι μαζί με την φίλη της φέρεται να τρώει ο,τιδήποτε υπάρχει στο τραπέζι και να μην χορταίνει ποτέ.

«Συνήθως κάνω δείπνα, ανά 2-3 μήνες. Αλλά μετά το τελευταίο τα Χριστούγεννα, σκέφτομαι να μην φωνάξω ξανά τον σύζυγο της φίλης μου. Έφαγε τα πάντα και δεν είχα άλλο φαγητό να φέρω στο τραπέζι. Κάθε φορά πρέπει να μαγειρέψω τις διπλάσιες ποσότητες και δεν έχω τόσα λεφτά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έτσι, αποφάσισε να διοργανώσει ένα δείπνο μόνο για γυναίκες για να αποφύγει με ευγενικό τρόπο τον άνδρα, όμως η φίλη της την πιέσει να πει την αλήθεια. Τότε, τσακώθηκαν άγρια και πλέον δεν ξέρει τι να κάνει.

«Με πίεσε να μάθει το λόγο και είπα την αλήθεια. Έγινε έξαλλη μαζί μου και υποστηρίζει ότι είμαι τσιγκούνα. Όμως ποτέ κανείς δεν βάζει λεφτά για τα δείπνα που ετοιμάζω και το ξέρουν», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

Αρκετοί χρήστες του Reddit λοιπόν, πήρα το μέρος της γυναίκας και ανέφεραν ότι δεν έκανε κάτι λάθος, καθώς έχει το δικαίωμα να ορίσει τους κανόνες στα δείπνα που ετοιμάζει.