Μια γυναίκα έχασε τη Γη κάτω από τα πόδια της, όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της, με το τρίτο πρόσωπο να μην είναι ένας τυχαίος άνθρωπος, αλλά η ίδια της η μητέρα.

Η Kat, που απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγο, δημοσίευσε βίντεο στα social media και εξιστόρησε την ιστορία της, αναφέρει η The Sun.

Σύμφωνα με την ίδια, πάντα ένιωθε ένα περίεργο συναίσθημα, όποτε έβλεπε τον σύζυγο με την μητέρα της, ειδικά όταν ξεκίνησαν να περνάνε πολύ χρόνο μαζί με διάφορες δικαιολογίες, όπως τη φύλαξη των παιδιών. Εντούτοις, ένα βράδυ τον πήρε τηλέφωνο για να μάθει πότε θα γυρίσει σπίτι, επειδή εργαζόταν ως διανομέας και χρησιμοποιούσε αυτοκίνητο.

Τότε, εκείνος απάντησε ότι θα αργήσει, όμως ακούστηκε μια οικεία γυναικεία φωνή να τον καλεί. Η Kat έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε στο πατρικό της, όπου το σήκωσε η αδερφή της και ανέφερε πως ο σύζυγος και η μητέρα τους είχαν βγει και μάλιστα ζήτησαν να μην μαθευτεί.

@katenacious

How I found out my husband was having an affair with my mother PART 1 #cheater #cheaters #affair #mommyissues #adultery

♬ original sound – KATenacious

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε τον παράνομο δεσμό και μετά από λίγες μέρες, η μητέρα της έφυγε με τον πρώην σύζυγο. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά και πριν βγει το διαζύγιο τους, επέστρεψε σπίτι, όπου την δέχτηκε ο δικός της σύζυγος.

Όμως, η Kat έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της, ενώ νιώθει προδομένη και από τον αδερφό της, επειδή θεωρεί ότι είναι το πρώτο άτομο που έμαθε για την απιστία. Όπως εξήγησε στο βίντεο, λίγο πριν μάθει για την απιστία, η μητέρα της έκανε ένα κρυφό τατουάζ το όνομα του εραστή της. Την ίδια μέρα, ο αδερφός της είχε κάνει κι εκείνος τατουάζ και μάλιστα στο ίδιο σημείο.

Έτσι, θεωρεί ότι πήγαν μαζί και ότι ο αδερφός ρώτησε για το όνομα που θα χτυπούσε η μητέρα του. Οπότε, έχει κόψε και την επικοινωνία μαζί του, θεωρώντας ότι είναι προδομένη από την οικογένεια της.