Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας μίας γυναίκας από τη φίλη του 33χρονου γιου της. Η έφηβη από το Οχάιο κατηγορείται ότι χτύπησε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα με μια πολύ μεγάλη πέτρα/βράχο, αφού πρώτα είχε δώσει τελεσίγραφο στο σύντροφό της να το κάνει ο ίδιος… Η Kaitlyn Coones από το Κλίβελαντ κατηγορείται για το φόνο της 53χρονης Nicole Jones.

Οι Εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι η έφηβη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη Nicole τον Απρίλιο, λίγες μέρες αφότου έφυγε από την ανάδοχη οικογένεια στην οποία βρισκόταν, για να είναι με τον φίλο της, τον 33χρονο Jonathan Jones.

Η 17χρονη φέρεται να είχε δώσει στον Τζόουνς, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για την παράνομη σχέση του με το ανήλικο κορίτσι, ένα περιθώριο πέντε ωρών, για να σκοτώσει τη μαμά του, η οποία στεκόταν εμπόδιο στη σχέση τους. «Η Κέιτλιν είχε πει στον Τζόναθαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι με τη μητέρα του, επειδή τους εμπόδιζε να είναι μαζί και του έδωσε πέντε ώρες προθεσμία, για να την τελειώσει!», είπε στο δικαστήριο την Παρασκευή ο ντετέκτιβ Τζέικ Ολμπράιτ του αστυνομικού τμήματος της πόλης της Σιλβάνια, σύμφωνα με το Cleveland 19 News.

Όταν πέρασαν αυτές οι πέντε ώρες και ο Τζόναθαν δεν είχε ακόμη αναλάβει δράση, η Κουνς πήρε την κατάσταση στα χέρια της, λένε οι Εισαγγελείς. «Βγήκε έξω, πήρε έναν μεγάλο λίθο και όταν η Νικόλ Τζόουνς στεκόταν μπροστά στο ψυγείο στην κουζίνα, αγνοώντας την παρουσία της Κέιτλιν, τη σκότωσε και μετά την στραγγάλισε», ισχυρίστηκε ο Εισαγγελέας της κομητείας Λούκας Άντι Λάστρα, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο Τζόναθαν φέρεται να καθόταν στο σαλόνι εκείνη την ώρα καθώς και να βοήθησε τη νεαρή φίλη του να καλύψει τη δολοφονία. Το ζευγάρι πήγε σε δύο τοπικά καταστήματα με το όχημα του Τζόουνς και αγόρασε μουσαμά και σακούλες σκουπιδιών, για να τυλίξουν το πτώμα και να καθαρίσουν την κουζίνα, λένε οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το ABC 13.

Το δίδυμο τοποθέτησε στη συνέχεια το πτώμα στο αυτοκίνητο του Τζόναθαν, το οποίο οδήγησαν σε ένα κοντινό συγκρότημα διαμερισμάτων και το πέταξαν σε έναν κάδο απορριμμάτων. Από εκεί κατέληξε σε χωματερή, λένε οι Αρχές. Η αστυνομία λέει ότι είναι απίθανο να βρεθεί το σώμα της Νικόλ. Μετά την εξαφάνιση της σορού της γυναίκας, οι δύο λέγεται ότι διέσχισαν τα νότια σύνορα προς το Μεξικό.

Οι Αρχές είπαν ότι ενημερώθηκαν για το έγκλημα ένα μήνα μετά, όταν η αστυνομία της Καντόνας επικοινώνησε με την Αστυνομία του Δήμου Σιλβάνια, για να διενεργήσει έλεγχο ευημερίας της Νικόλ. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας της Καντόνας είπαν ότι έλαβαν είδηση ​​από το ανάδοχο σπίτι της Coones, ότι η έφηβη έστειλε μήνυμα σε μια νοσοκόμα, λέγοντας ότι είχε σκοτώσει δύο άτομα και ήταν πλέον φυγάς. Δεν είναι σαφές ποιο μπορεί να ήταν το άλλο θύμα.

Στη συνέχεια, η αστυνομία άρχισε να ερευνά την εξαφάνιση της Nicole. Φτάσανε στα ίχνη του ζευγαριού στο Μεξικό χάρη στο «βραχιολάκι» του Jonathan Jones, το οποίο φορούσε, καθώς είχε κριθεί ένοχος για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και άλλα αδικήματα. Μετά τη σύλληψή τους, η Coones φέρεται να παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη Nicole, με τις αρχές να λένε ότι οι λεπτομέρειες για το πού είχαν πετάξει το πτώμα ταίριαζαν με πληροφορίες από GPS, που εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο και το ρολόι της Jonathan. Η Coones κατηγορείται τώρα για φόνο, παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και βεβήλωση πτώματος.