Η αστυνομία αναζητά το πτώμα ενός άνδρα, αφού πέθανε στα ανοικτά των ακτών της χερσονήσου Eyre της Νότιας Αυστραλίας, μετά από επίθεση καρχαρία. Ο 55χρονος άνδρας έκανε σερφ με μια ομάδα στο Granite Rock, νότια του Streaky Bay, το πρωί της Τρίτης όταν μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν καρχαρία να του επιτίθεται.

Οι πρώτες αναφορές από το σημείο ανέφεραν ότι ένα άτομο είχε τραυματιστεί σοβαρά, αλλά η Αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο άτυχος άντρας ήταν νεκρός. «Το σώμα του άνδρα δεν έχει βρεθεί ακόμη και η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της ημέρας», δήλωσαν οι Αρχές. Μάρτυρες είπαν ότι ο 55χρονος ήταν ένας από τους περίπου δώδεκα σέρφερ στο νερό τη στιγμή της επίθεσης.

«Τον άρπαξε, τον τράβηξε κάτω, τον ανέβασε στην επιφάνεια και τον ξανατράβηξε μέσα στο νερό»,
είπε ένας μάρτυρας. Ο βετεράνος σέρφερ Τζεφ Σμούκερ έτρεξε για να βρει το θύμα. Ο Σμούκερ βρήκε μόνο τα υπολείμματα της σανίδας του σερφ του 55χρονου με μεγάλο σημάδι από δάγκωμα.

Τα νερά της δυτικής ακτής της Νότιας Αυστραλίας είναι γνωστά για την παρουσία καρχαριών, με μια σειρά από επιχειρήσεις καταδύσεων καρχαριών στην περιοχή.