Ο Ρόμπερτ Μπομπ Μενέντεζ βρίσκεται στο επίκεντρο των αμερικανικών ΜΜΕ για τη δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του, αλλά και στη σύζυγό του Ναντίν Αρσλάνιαν Μενέντεθ, για διαφθορά. Όμως οι δυο τους φαίνεται πως εμπλέκονται και σε ένα ερωτικό τρίγωνο που έχει σκανδαλίσει τα ταμπλόιντ.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ φέρεται να έβγαινε ταυτόχρονα και με τον γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ και με τον δικηγόρο του Ρ. Κέλι. Μάλιστα η Ναντίν Αρσλάνιαν Μενέντεθ φέρεται να απάτησε τον δικηγόρο Νταγκ Άντον για τον Ρόμπερτ Μενέντεζ. Ο δε γερουσιαστής έστειλε αστυνομικούς στο γραφείο του δικηγόρου για να τον απειλήσουν και να αποχωρήσει από τη ζωή της.  

Η Ναντίν απάτησε το δικηγόρο της με τον Μενέντεζ, πριν τελικά παντρευτεί τον δεύτερο το 2020. Σύμφωνα με τη New York Post, η σύζυγος του Μενέντεζ άρχισε να βγαίνει με τον δικηγόρο Νταγκ Άντον το 2011, μετά τον χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο, τον προγραμματιστή Ραφί Αρσλάνιαν, το 2005.

Ο Νταγκ Άντον εκπροσώπησε τον Ρ. Κέλι στη δίκη του τραγουδιστή για σεξουαλικά εγκλήματα και εκβιασμό, η οποία ολοκληρώθηκε με τον κατηγορούμενο να κρίνεται ένοχος και να καταδικάζεται σε 30 χρόνια φυλάκιση.

Η Ναντίν Αρσλάνιαν άρχισε να βγαίνει με τον Μενέντεζ το 2018, όταν ο γερουσιαστής ήταν 64 ετών. Σύμφωνα με τη New York Post, η Ναντίν συνέχισε να βρίσκεται και με τους δύο για τους επόμενους αρκετούς μήνες.

Μάλιστα τον Μάιο του 2018 ο Μενέντεζ φέρεται να διέταξε δύο αστυνομικούς του Καπιτώλιου να επισκεφτούν το δικηγορικό γραφείο του Αντον στο Χάκενσακ του Νιου Τζέρσεϊ. «Ήθελε να βγάλει οριστικά τον Νταγκ από το κάδρο», δήλωσε μια πηγή κοντά στον δικηγόρο για το περιστατικό, που αποκαλύπτει η New York Post.

Τελικά ο Μενέντεζ έκανε πρόταση γάμου στην Ναντίν Αρσλάνιαν το 2019, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία, και το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Queens της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο του 2020. Άνθρωποι του περιβάλλοντος της Ναντίν φαίνεται να την είχαν προειδοποιήσει για τον Μενέντεζ, ενώ ένας από αυτούς εκτιμά πως εάν δεν είχε εμφανιστεί ο γερουσιαστής, η γυναίκα θα είχε παντρευτεί τον Νταγκ Άντον.